selamlar direk konuya gireceğim far cry 2 yi bu gün aldım install ederken yanlışlıkla punkbuster ı yüklerken kapadım sonra oyunu silmeye çalıştım c nin içiden sildim oyunu cd den tekrar yükliyim dedim ama cdde uninstall ediyor oyunu yüklemek yerine bi kaç kere olmayan şeyleri uninstall ettim oyunu tekrar yükliyemiyorum yardım edin lütfen
Far Cry 2 install sorunu
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
ya bi yardım etseniz çok seviyorum far cry ı ben
Yıllanmış Üye
168 mesaj
arkadaşım Farcry 1 ile Farcry 2 arasında dağlar kadar fark var. hatta fark var demeyim farcry 2 farcry 1'in devamı değil, ayrı bi oyun . iyiki yükleyememişsin , ben yüklediğim günün akşamı sildim... afrikada başıboş gezip duruyorsun bi görevden öbürüne gitmen yarım saat, oda ormanda geçiyor... ekşın yok anlayacağın
benki farcryi 5 kez kurup en zorunda oynamış biri olarak farcyr 2 nin çıkmasını sabırsızlıkla beklemiştim.
ama ümitlerim fos çıktı. sanada kurmanı tavsiye etmiyorum. biliyorsundur ilkini Avni kardeşler yapmıştı (crysis'sin yapımcıları) farcry 2'nin yapım hakkını ubisofta sattılar, onlarda yeni bi oyun tasarladı... ama tutmadı...
OP Yeni Üye
23 mesaj
OP Yeni Üye
23 mesaj
D ye kuramadım setup da direk uninstall ediyor
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
arkadaşım Farcry 1 ile Farcry 2 arasında dağlar kadar fark var. hatta fark var demeyim farcry 2 farcry 1'in devamı değil, ayrı bi oyun . iyiki yükleyememişsin , ben yüklediğim günün akşamı sildim... afrikada başıboş gezip duruyorsun bi görevden öbürüne gitmen yarım saat, oda ormanda geçiyor... ekşın yok anlayacağın
benki farcryi 5 kez kurup en zorunda oynamış biri olarak farcyr 2 nin çıkmasını sabırsızlıkla beklemiştim.
ama ümitlerim fos çıktı. sanada kurmanı tavsiye etmiyorum. biliyorsundur ilkini Avni kardeşler yapmıştı (crysis'sin yapımcıları) farcry 2'nin yapım hakkını ubisofta sattılar, onlarda yeni bi oyun tasarladı... ama tutmadı...
Yalnız Avni kardeşler değil,Yerli kardeşler yapmıştı:D:D:D:D:D Bu arada ben oyunu beğendim.Program Ekle/Kaldır'dan denedin mi belki oradan halledebilirsin.