arkadaşlar far cry 2 silahları hepsi paslı olduğu için tutukluluk yapıyorlar silahçıya gittiğimde silah aldığım zaman tutukluluk yapmıyor.. öldürdüğüm bir adamın silahını aldığım anda yine aynı paslı silah... silahların tutukluluk yapmaması için ne yapmam gerek.. yardımlarınız için çok teşşekürler.....
FAR CRY 2 SİLAHLARI
sadece satın aldığın silahları kullanacaksın öle elalemin silahına sulanmıcansilah satın almanın mantığı bu zaten
ama bir başka yol daha var
zaten bir kere aldığın silah 2.odada duruyor istersen oda sıfır onu al bence madem sıfır silah istiyorsun mesela AK-47 yi para verip bir kere alıyorsun o kadar2.odadaki duvarda asılı geliyor
ordan alabilirsin bedava
ama illa tamir ettireceğim dersen o ayrı
kardeş şimdi bazen öyle görevler oluyor silahçının yanında değil silahçı epey uzak adamın silahını aldığım anda paslı oluyor silahçıdaki silah deposunun olduğu yerde silahlarvar... mesala silahı 25 dk kulandıktan sonra elimdek silahta pasalnıyor bunun bir çaresi yokmu..
paslanma hilesi gibi
beyler bn oyunda silahcıdan silah alıom bil. dan ama yok nasıl olacak yardım
silahcının yanında bi yerde bi mekan daha var oraya geliyo silahlar bide o tutukluk yüzünden az gebermedim o oyunda tam vurcam elemanı tak silah tutukluk yapıyo yada parcalanıyo tabanca ile dımdızlak kalı veriyoduk hehe yalnız bende silahlar paslanmıyodu sanki öle hatırlıyom yanlıs olabilir cok oldu bitireli en güzeli pala ile cüneyt arkın gibi dal cok iyi oluyo :D .
silahcının yanında bi yerde bi mekan daha var oraya geliyo silahlar bide o tutukluk yüzünden az gebermedim o oyunda tam vurcam elemanı tak silah tutukluk yapıyo yada parcalanıyo tabanca ile dımdızlak kalı veriyoduk hehe yalnız bende silahlar paslanmıyodu sanki öle hatırlıyom yanlıs olabilir cok oldu bitireli en güzeli pala ile cüneyt arkın gibi dal cok iyi oluyo HİÇ degilse tutukluk yapmıyo :D .
tsk okinkurt bide bölümgeçtikcemi silahlar acılıo yoksa elmas kazandıkcamı ???