arkadaşlar nasıl bi oyun böle bu dukkandan ok aldım baktım yok mermi aldım yok :S
düzenleme:başka konu açmak istemedim şimdide kaldıgım yerden devam edemıorm.
arkadaşlar nasıl bi oyun böle bu dukkandan ok aldım baktım yok mermi aldım yok :S
düzenleme:başka konu açmak istemedim şimdide kaldıgım yerden devam edemıorm.
Detayli bilgi yazarsaniz sevinirim. Far cry 3 yi henuz oynamadim ama oyununuzda problem olabillir. retail mi steam den mi yoksa uplay mi ?
Ben oyunu oynamadım ama yazıcam gene :D bi arkadaş daha konu açtı aynı sorun vardı oyunu güncelleme dostum güncellleyince ucuyor far cry3 de save ler.
Yahu ben orjinal halini kullanıyorum,bu konuları görünce korktum güncellemeye,Oyunu bitirdim şimdi bi dünya para var,bi sürüde silah aldım modifiye ettim,gidecekse güncellemeyim daha iyi :O
1.04 ü kur sonra reloaded in ilacını at
Anlamıyorum. Neden illegal yolu seçmek zorundasınız ? PC'ye gelince paralar var ama oyuna yok. O oyunları kimse almasa şuan oynayacak hiç bir şeyiniz olmayacaktı.
Sen bir cok şeyi anlamıyorsun zaten marş basmıyor.
Eski konuyu da ben açmıştım ben de güncelleyeyim bakalım 1.04 sürümüne :)
Ouvv oldu, teşekkür ederim Uğurhan Çavuş.
çözüldü diyorsunuz ama hayır ilaç olacak tabi ama asıl sorun internet bağlı ise save olmaz oldu görünür ama kaybolur neti kesin ve orbite 46 dosyasını atın tekrar giriş yapın oyuna güncelleme saveleri etkilmez tabi net yoksa :)