arkadaşlar bu oyunda bir yerde takıldım ...
gemide yakıt tankını patlattıktan sonra ne yapıp helikopteri atlatmam gerekiyor...bütün silahları boşaltıyorum ama yinede ölmüyor...oyunu bitirenler bir yardım ederse sevinirim ...
şimdiden teşekkürler....
saygılar...
Far Cry
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Oyunun Başındaki Gemi değil..."BOT" diye bir bölüm var 9.bölüm yada üstü bir böl
üm...
saygılar...
ufuks`un verdiği linkteki 8. sayfada "Boat" bölümü var..
evet ..sağol ufuks kardeş...
verdiğin linkte yazıyor...yarın bi deniyelim...ama orada yazdığı gibi 10 tane roket fırlatım ama bir türlü düşüremedim helikopteri....
tekrar sağol ....
saygılar...
o bölümde batan geminin dümen kısmına çıkıp içeri gir çık yaparak helikopteri vuruyorsun başka bişeye gerek yok
öylede denedim ama yapamadım...neyse yarın bi daha denicem....
saygılar...
onu roekt atarla defalarca vurman gerekiyor ben diyim 10 sen de 15 , ama işin sırrı ağaçların arkasına saklanarak atmak , o şekilde fazla yara alamadan indirebilirsin ,,
takıldığı yer ağaçlık değil bi teknenin içi
orda kapının arkasına saklanıp helikopteri karşına alacaksın sonra pdw mi ne öyle gelişmiş bi silah vardı onun mortar'ları ile vurunca kolayca iniyordu ben realistic'de öyle geçtim tabi 1 yıldan fazla oldu biraz unutmuşum
nerede takıldığını iyi biliyorum kardeş , bombayı aktif eder etmez tekneden atlıyacak ve karşı kıyıya yüzecek, oradaki ağaçların arasında dolanırsa helikopter kolay kolay vuramıyor..
arkadaşlar bugun yine denedim....Gemidede ağaçlı olan yerdede (1 tane var.) helikopter beni vuruyor....10 tane roket attım ama yok banamısın demiyor...
şifresi hilesi falan yok mu...birazda kolayına kaçalım....gerçi buraya kadar hiç şifre ,hile falan kullanmadan geldim...ama ne yapalım geçemedik....
yardımlarınız için teşekkürler....
saygılar...
Kardeş aynı yerde bende takıldım çok oynadım sana tavsiyem 8-9 roketten sonra patlamıyorsa çık yeniden gir çünkü bu bir hata bazıları karşılaşmamış olabilir ama beni FITIK etti :(((( sanada aynısı olmuş. Çok uğraşman lazım
abi 10 değilse 15 atıcan , 15 te olmassa 20 atıcan ama olacak yani olana kadar,
evet sonunda geçtim 12 tane roketle ...
ama anlamadığım önceden rokette 10 roket oluyordu... bugun 14 oldu
neyse sonunda geçtim....
hepinize çok teşekkür ederim...
saygılar...
bende burdan bi ohh çektim akrdeş.. orda bende uzun zaman takılanlardanım ... bilirim nasıl gıcık bişey olduğunu :)
far cry ın hilelerini buldum ama bir türlü tutmuyor yardım ederseniz memnun olurum