128 GeForce Fx Yazmışsın Fx Kaç.
5200,5700,5600 hangisi..
Far Cry
- 1
- 2
Programcılarımıza helal olsun iyi işcilik çıkarmışlar. Dil meselesine gelince bu şekilde olması gayet normal çünkü oyun dünya piyasasına açılıyor. Ama yakında dil path lerinin çıkacağından eminim.
evet çıkacak sonuçta ama orjinal olması daha ii olurdu en azından Türkçe seçenek olmalıydı düşünsenenize herşey türkçe ve bir türk yapımı...
arkadaslar turkce olsun diyosunuzda.. saygısızlık olmasın ama sahsen BEN((((ozellikle belirteyim bu benim fikrim simdi kimse kalkıp" vay efendim sen bizim guzel turkcemize nasıl laf edersin.." gibi yaklasımlarda bulunmasın. ben sadece turkcenin oyunlara yakısmadıgı kanatindeyim..)))) turkce secenegi olan bi oyunuda yine ingilizce oynarım.. turkce olunca ne olcak===>"lan olum orda birini gordum sanki, baklan calılar gıpırdıyo olum...." poff bu ne yaa..
alıntı:
Gönderen : mkavgaogluarkadaslar turkce olsun diyosunuzda.. saygısızlık olmasın ama sahsen BEN((((ozellikle belirteyim bu benim fikrim simdi kimse kalkıp" vay efendim sen bizim guzel turkcemize nasıl laf edersin.." gibi yaklasımlarda bulunmasın. ben sadece turkcenin oyunlara yakısmadıgı kanatindeyim..)))) turkce secenegi olan bi oyunuda yine ingilizce oynarım.. turkce olunca ne olcak===>"lan olum orda birini gordum sanki, baklan calılar gıpırdıyo olum...." poff bu ne yaa..
CS türkçeleştirildiği zaman bayağı bi garibime gitmiş ti?
Hadi hadi , teröristler kazandı .... filan
ama counter'ın devri bitti nerdeyse ...şimdi battlefiled 1942 var diyebilirim..
arkadaşlar benim pc nin özellikleri
epox 8kraı
amd 2500+
512 mb 400mhz ram
128 mb fx 5200
bu özelliklerle far cry oyununu rahat oynayabilirmiyim?
BECEDE OLMALI AMA NEREDE FAR CRY'TÜRKÇEYE ÇEVİRECEK ADAMALAR
@Scareble bi arkadaşa tam olarak senin bilgisayardan yaptım - windows xp performansı süper olsa da farcry bilgisayarın cpu'sunu ağlatıyor
ram falan ekle yine de kastırdı yaw nasıl bi oyun motoru bu - Yapımcı Türkler uyuyonuz mu leeyynn...
en az 3.2 ile dehşet oynanıyor - kesilme olmaksızın
Arkadaşlar, FarCry oyununu FX serisi ile oynamanız sizin hayrınıza elbette.
Detail'leri düşürürsünüz, grafikleri kısarsınız yine oynarsınız. Ama asıl önemli olan grafikler.
:)
FarCry için ekran kartı alınır mı?
bence alınır.
Öyle bi oyun yani. FPS seviyorsanız...
ben olsam bir oyun için ekran kartı almam hem ben niye düşüncem oyunu ya oyun beni düşünsün :))
Merhaba, Ben Crytek Studios sahibi Cevat Yerli'nin Türkiye'deki kuzeniyim . Siz oyunun dilinin türkçe olmasını savunuyorsunuz. Sormak istiyorum hanginiz oyunun orjinal lisanslısını satın aldınız ? Birde ingilizce dünya dili sonuçta ingilizce ile pazara girmek zorundasınız ama bu benim hobim ben zarar yapmak için Türkiye'de korsan kullanılsın diye oyun yapmak istiyorum diyorsanız o başka bir konu. (Bu açıklamam ilk sayfadaki yorumlar içindir.)
Ayrıca ben oyunu ATI Radeon 9500 Pro VGA + PIII 1000 MHz de sorunsuz oynadım...
bede katılıyorum acar arkadaşa hele önce korsanı kaldırsınlarda onsan sonra oyunu türkçesini isteyelim zaten korsanı kalkarsa oyunun yapımında bulunan türk arkadaşlar türkçesinide yaparlar
Evet bence acar33 haklı.Hanginiz oyunun orjinaline sahipsiniz.Ben şahsen Far Cry Orjinal DVD'si satın aldım.Bende korsan alabilirdim ama amacım destek olmaktı.
Bende Çok Sevdiğim Oyunların Orjinalini alırım FarCry Alacaktım ama DVD Romum Olmadığı için almadım zaten oyunu zevkle oynayamadım ekran kartı yetmiyordu...
Ben burada korsan oyun alıpta birde istekte bulunanlara yazdım bütüm bunları.Ayrıca senin orjinal Far Cry'a verdiğin para Crytek'e değil dağıtımcı Ubi Soft'a gidiyor. Yani sizler almasanızda dünyada insan emeğine saygılı insanlar var.Bunlar TÜRK DEĞİL !!!
- 1
- 2