arkadaslar farcry 2 yı aldım fakat oyun acılmıyor aktıvasyon sayfası cıkıyor sıfre ıstıyor cd nın ıcınde de serıal numara yok.crack dosyası var crack a tıklıyorum o da dunia.dll yok dıyor.google da aradım yok kafayı yemek uzereyım yardımcı olur musunuz
farcry 2 sorun
masaüstüne atılan oyunun kısayoluna sağ tıkla açılan yerden özellikler ordan hedef bul'u tıkla.Craği al bu açılan yere at.Değiştirilsin diye mi soracak evet de.İşlem tamamdır.
Oyun korsan anlaşılan aldığın cd'nin içinde Crack diye dosya olur onu ordan alıp kopyalama yapman gerekiyor.Ayrıca çok gıcık bir oyun olmuş grafikler berbat.Crytek firmasının yokluğu kendini hemen belli etmiş.Ayrıca yeni görevler çok geç geliyor
ben daha oyunun başında takıldım kaldım. elime bir gps aleti verdiler elmas çantasını mı bul diyor nediyor anlamadım gitti ne yapacaz o bölümü nasıl geçecez bilen varsa bi yardım edin gençler.
bir dostben daha oyunun başında takıldım kaldım. elime bir gps aleti verdiler elmas çantasını mı bul diyor nediyor anlamadım gitti ne yapacaz o bölümü nasıl geçecez bilen varsa bi yardım edin gençler.Tam olarak neresi orası.Acaba arabayı tamir ettikten sonra gidilen yerden sonraki aşamamı.
elemanla konuştuktan sonra arkada vagonlar var onlardan birinin içinde çantada elmaslar var.kolay gelsin...
bendede far cry 2 exe uygulama hatası verdi..başka pc de denedim açtı benim pc amd sempron 2800 ati x 1600 pro ekran karı 1 gb ram var..crack te sorun yok ama açmıyor neden ?
taycanbendede far cry 2 exe uygulama hatası verdi..başka pc de denedim açtı benim pc amd sempron 2800 ati x 1600 pro ekran karı 1 gb ram var..crack te sorun yok ama açmıyor neden ?En aşağı amd 3000 + işlemci istiyor gerisini sen hesap et artık.
Siparişe gerek yok sana en yakın oyun, film, ve müzik, cd market varsa ordan temin edersin.Ayrıca tavsiye etmem oyunun yarısına geldim ama nerdeyse %60 şı gece geçiyor ve çok aşırı detaya girmişler alev silahı 4-5 saniye basılı tuttunmu arıza yapıp patlıyor ve bidaha kullanamıyorsun.Silahların %80'i ise hala bloklu bence saçma olmuş zaten grafiklerde berbat
İllegal yollardan oyun alıyor olsakta buna karşıyım..Her zaman LEGAL olanına tenezzül ediniz. Ama kader utansınkı Türkiye gibi bir yerde yaşıyoruz.
dsofmasaüstüne atılan oyunun kısayoluna sağ tıkla açılan yerden özellikler ordan hedef bul'u tıkla.Craği al bu açılan yere at.Değiştirilsin diye mi soracak evet de.İşlem tamamdır.dedıgını zaten yaptım ama o zaman da dunia.dll dosyası bulunamadı dıyor google da aradım yok.var ama hep virüs cıkıyor
crack exe.uzantılı avast gibi antivirüsler virüs olarak görüyor belki ondandır.Oyunu indirdiğim zaman bende de aynısı oldu.serial mı ne istiyordu ara tara yok.torrentten crağini indirdim sana dediğim işlemi yaptım olmuştu.
dsofelemanla konuştuktan sonra arkada vagonlar var onlardan birinin içinde çantada elmaslar var.kolay gelsin...teşekkürler dostum.
Çok berbat bir oyun olmuş.Yüklemeni tavsiye etmem.
kardes en yakın cdcide hırsızlık yapıuyor sizde ona ortak oluyorsunuz ayrıca su crak onerilerini falan rtükün bi kulagıda gitse foruma kapatırlarr
nasıl bakkaldan ekmak calmıyosan sokaktan araba calmıyosan adamın milyonlarca dolar masraf ettigi bi eseri de calmassın
2 3 oyun fazla oynasan sana bi yara saglamaz paran yoksa ayda 1 oyuın al oyna
bu işin bide öbür tarafı Allah kul hakkı dısında herseyi affeder ama bu kull hakkına giriyo mahserde biğ dünya kızgın oyun yapımcısı ile köşe kapmaca oynamak istemeyenler orcinal oyuna alsın :D:D
Pckomankardes en yakın cdcide hırsızlık yapıuyor sizde ona ortak oluyorsunuz ayrıca su crak onerilerini falan rtükün bi kulagıda gitse foruma kapatırlarrAslında kul hakkı konusunda A dan Z ye haklısın işin boyutu oraya gidiyor.Yanlız bilinmeliki büyük CD marketlerde orjinal satabiliyor.CD Market deyince herzaman akla korsan gelmesin.nasıl bakkaldan ekmak calmıyosan sokaktan araba calmıyosan adamın milyonlarca dolar masraf ettigi bi eseri de calmassın
2 3 oyun fazla oynasan sana bi yara saglamaz paran yoksa ayda 1 oyuın al oyna
bu işin bide öbür tarafı Allah kul hakkı dısında herseyi affeder ama bu kull hakkına giriyo mahserde biğ dünya kızgın oyun yapımcısı ile köşe kapmaca oynamak istemeyenler orcinal oyuna alsın :D:
creck yap düzelir bendede ole olduydu
%27 deyim...Tüm yan görevleri aldım (Mike'ın barı, silah dükkanı, radar istasyonu ve ilaç görevleri) bitirdim.... Bir tek APR karargahında ana görev var, üzerim aranarak karargaha girdiğimde görev alacağım odanın kapısı dahil içerdeki tüm kapılar kapalı Can sıkıntısına 1. haritadaki tüm elmasları bile topladım... :)) Bu sorunla karşılaşan varsa yardım edebilir mi?
Arkadaşlar belki aranızda bu sorunu yaşayan vardır ben haritanın sol alt tarafında otobüs durağının sol tarafındaki yoldan gittim böyle çöl gibi biryer biraz ilerledikten sonra sol tarafta bir kulube gibi biryer var orada save aldım geri dönmek istediğimde bayılıyorum ve evin yakınındaki yolda uyanıyorum aynı yoldan gelmeme rağmen neden böyle oluyor normal haritaya nasıl geri döneceğim acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi oyunun %27lik kısmındayım. Oyun orijinal bu arada.