FarCry Türkçe Yama

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Swat_Man
26-06-2004, 20:16   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,488 mesaj

Merhaba Arkadaşlar İşte Farcry'ın Türkçesi.Bu Siteden İndirebilirsiniz

Kolay Gelsin....Göz kırpma

Banned
27-06-2004, 13:31   |  #2  
Banlandı
27 mesaj

abi başka bi site warmı walla bende get right war serwer hatası weriyoo

Swat_Man
27-06-2004, 14:46   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,488 mesaj

''FlashGet'' Veya ''Farklı Kaydet'' deyip öyle Download edebilirsin....
Kolay Gelsin....

acar33
26-10-2004, 20:01   |  #4  
Üye
65 mesaj

Yukarıdaki linkteki site kiminse söyleyeceklerim ona sitende yazdıkların çok saçma.Bir oyunun orjinal DVD Baskısı Dışı ve kaç programcının eseri olduğunu, bir programcının ne kadar maaşla çalıştığını biliyormusun.Ayrıca fiyatları yapımcı değil yayıncı belirler.Boşuna bilmediğin konularda yorum yapıpta kendini küçük düşürme. Bende önceden sizler gibi düşünüyordum fakat kuzenimle görüştükten sonra tüm hepsine hak verdim. (Far Cry Yapımcı Şirketi Kuzenim.)

Son Düzenleme: acar33 ~ 26 Ekim 2004 20:12
Gökhan Varişler
26-10-2004, 20:46   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,298 mesaj

acar arkadaşım bu sektörü iyi bildiğini herkes gördü buraya yeni bir hava getirdin teşekkürler sana

Banned
27-10-2004, 11:05   |  #6  
Banlandı
1,133 mesaj

Düşünü Türkiye 2020, Sokakta yürüyorsunuz mağazalara, reklam afişlerine bakıyorsunuz hepsi  ingilizce mağazaya giriyorsunuz satıcı ingilizce konuşuyor sokkataki insanlar ingilizce konuşuyor. Televizyonlar ve Gazetelerde aynı Türkçeye Ne oldu diye sorsak size aynen şu cevabı verecekler "Türkçe'mi O Ne" Tarih kitaplarında cevabını bulabilirsiniz.!

Orada arkadaşımız çok güzel bir laf. Demiş. Metni çok güzel okursan kuzenine değil bence oraya hak vereceksin.

acar33
27-10-2004, 19:19   |  #7  
Üye
65 mesaj

O zaman o arkadaş kendi işletim sistemini ve kendi programlar yazsın bizde ingilizceden kurtulalım.Ayrıca madem bu kadar ingilizce düşmanısın bilgisayarda hiç bir program kullanma.Ayrıca o zaman ingilizlere zarar verelim hep korsan kullanalım.Sen yarın türkçe oyun program yazsanda söylenecekler aynen bunlar.Senin bu söylediklerin ancak gece uyuyunca bir rüyada görülür.

Banned
28-10-2004, 09:30   |  #8  
Banlandı
1,133 mesaj
alıntı:
Gönderen : acar33

O zaman o arkadaş kendi işletim sistemini ve kendi programlar yazsın bizde ingilizceden kurtulalım.Ayrıca madem bu kadar ingilizce düşmanısın bilgisayarda hiç bir program kullanma.Ayrıca o zaman ingilizlere zarar verelim hep korsan kullanalım.Sen yarın türkçe oyun program yazsanda söylenecekler aynen bunlar.Senin bu söylediklerin ancak gece uyuyunca bir rüyada görülür.

Üzülerek cevap veriyorum ki makinem'im çoğu türkçe ve Almanca. Yani ingilizce olarak Winamp ve CCMAX yazılımı var. Bu arada program yazmasına gelince yazılır. Ama sen kendi ülkeni ve kendi ülkenin insanlarını savunmayıp yurttan gelen sesler korosu gibi benim FAR CRY firmasında yiğenim var o haklı havalarında yaşarsan o zaman hata yaparsın.

Sende kuzenin gibi ol o zaman oyun yaz. Onun yaptığı ile övünme kendi yaptığın ile övün. Bırak o yeri gelince kendisini savunur..

Swat_Man
28-10-2004, 13:25   |  #9  
OP Yıllanmış Üye
1,488 mesaj

vay bee Kahkaha

Recep Baltaş
28-10-2004, 23:03   |  #10  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Ya arkadaşlar FarCry ın türk yapımı olup olmadığı bile tartıiılırken bence bu ingilizce türkçe olayı biraz acayip.

acar33
30-10-2004, 19:14   |  #11  
Üye
65 mesaj

turanozzeybek   sözüm sana ! Kuzenim türklerin böyle boş şeylerle uğraştığını bildiği için sizleri muhattab olarak bile görmüyor.Ayrıca oyun yazmadığımı nereden biliyorsu ki ? Sen bunlarla uğraşa dur.Senin gibiler yüzünden türkiye bu durumda. Devletçiyim Milliyetçiyim diyenler aslında bu ülkeyi batıranlar.O zaman yaz türkçe oyun oynansın.Orjinal Lisanslı oyunu al ondan sonra türkçe iste sen korsan kullan diye yazılmıyor oyunlar.Ayrıca yakında korsanla savaş başlayınca hepinizi göreceğim. O günü sabırsızlıkla bekliyorum.Emek hırsızları artık böyle gururlu gururlu konuşamayacak.

chip_recep  Türk olduğunu öğrenmek istiyorsan crytek.com da bak şirket profili ve sahiplerine...

Banned
30-10-2004, 19:41   |  #12  
Banlandı
1,133 mesaj
alıntı:
Gönderen : acar33

turanozzeybek   sözüm sana ! Kuzenim türklerin böyle boş şeylerle uğraştığını bildiği için sizleri muhattab olarak bile görmüyor.Ayrıca oyun yazmadığımı nereden biliyorsu ki ? Sen bunlarla uğraşa dur.Senin gibiler yüzünden türkiye bu durumda. Devletçiyim Milliyetçiyim diyenler aslında bu ülkeyi batıranlar.O zaman yaz türkçe oyun oynansın.Orjinal Lisanslı oyunu al ondan sonra türkçe iste sen korsan kullan diye yazılmıyor oyunlar.Ayrıca yakında korsanla savaş başlayınca hepinizi göreceğim. O günü sabırsızlıkla bekliyorum.Emek hırsızları artık böyle gururlu gururlu konuşamayacak.

chip_recep  Türk olduğunu öğrenmek istiyorsan crytek.com da bak şirket profili ve sahiplerine...

Öncelikle ben boş bir insan değilim kardeşim. Bu arada haklısın bir çok arakadaş benim ne üzerime ve kim olduğumu merak ediyor. Kısaca sana serfitikasyonlarımı yazacağım. (Microsoft)MCDE-MSS - (Sun) iForce Partners - (3Com) Network gibilerinden 8 adet serfitikasyon sahibi ve boş bir insan değilim...

Seviye sahibi ve paylaşımcı bir insan olduğumdan dolayı günden 1 - 2 saat bu forumlara takılıyorum. Fakat sen ileri zeka arkadaşımız istersen gelmeye bilirsin. Öncelik olarak benden sana bir dost tavsiyesi olsun = Her ne iş yapıyorsan veya yapacaksan; kabiliyetlerin ve marifetlerin ne olursa olsun önce paylaşmayı öğrenmeni, Forum ve reel ortamdaki insanlara saygı ile yaklaşmanı. EGO'nu yenmeni öneririm.

Saygılarımla
Turan ÖZZEYBEK
Chip Forum Katılımcısı (Paylaşımcı Bir İnsan)

Swat_Man
30-10-2004, 19:52   |  #13  
OP Yıllanmış Üye
1,488 mesaj

heytt bee Kahkaha

acar33
30-10-2004, 20:39   |  #14  
Üye
65 mesaj
alıntı:
Gönderen : chip_recep

Ya arkadaşlar FarCry ın türk yapımı olup olmadığı bile tartıiılırken bence bu ingilizce türkçe olayı biraz acayip.

http://groups.google.com.tr/groups?hl=tr&lr=&q=crytek

girip buraya bak dostum kim olduğunu görürsün...

Uğur-Onur
31-10-2004, 20:21   |  #15  
Üye
96 mesaj

Merhaba Arkadaşlar,

Lütfen konuyu başka yönlere kaydırarak gerginlik yaratmayalım. Konunun amacından daha fazla sapmaması kilitlemek durumundayız. Anlayışla karşılayacağınızı umar, iyi çalışmalar dileriz.