Arkadaşlar masaüstünde boş bir yere fare ile sağ tuş tıkladığımda karşıma çıkan 2 tane fazlalık var.
Groove Klasör Eşitleme seçeneğinin office 2007 kurarken geldiğini biliyorum yalnız office 2007'yi tekrar özel kurulum ile kurduğudma bu Groove Klasör Eşitleme seçeneğini iptal edemiyorum çünki böyle bir seçenek kurulumda yok!
Yukarıda gördüğünüz gibi bu Groove Klasör Eşitleme seçeneğinin yüklenmemesi için nereyi iptal etmem gerekiyor arkadaşlar?
Diğer bir sorun ise Adobe Drive CS4 seçeneğinin masaüstünde sağ tuş menüsünde bulunması. Halbuki adobe'ye ait herşeyi PC'den kaldırdım ben.
Ben PC'de bu tür ufak sorunlara çok takıntılı birisiyim arkadaşlar sırf bunlar için format atabilirim yani sakın program felanda önermeyin onlarıda denedim daha beter oldu. PC'ye şimdi format atacağım ama tekrar office kurduğumda bu Groove Klasör Eşitleme seçeneğinin çıkmaması için yüklemede hangi ayarı iptal etmem gerektiğini söylerseniz sevinirim ve aynı şekilde Adobe Drive CS4'ünde gelmemesi için hangi programda (adobe flash cs4, adobe photoshop hangisi ile yükleniyor ise artık ben tam anlamadım) hangi seçeneği iptal edeceğiz? Selametle