Fareler kaybolmuyor

mavisimtrak
15-08-2008, 10:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

[URL=http://img291.imageshack.us/my.php?image=logitecnanoclipandgothucg7.jpg][/URL]
Hareketli bir iş hayatınız olabilir veya ofisinizde notebook'unuzla oradan oraya koşuşturuyor olabilirsiniz. Bu koşuşturmaca içerisinde en sıkıntı yaratan durum ise bir elinizde bilgisayarı bir elinizde de mouse'u taşımaktır. Logitech kullanıcıların yaşadığı bu sıkıntıya çözüm olarak yeni kablosuz lazer mouse'unu sundu. V550 isimli mouse'un en önemli özelliği üzerindeki özel klips sayesinde laptop’unuza takılabilir olması.

3.91 x 2 x 2.28 x 1.34 inçlik boyutlarıyla sunulan Logitech V550, 2 tane AA pille 18 ay çalışabiliyor. 60 dolardan satılacak olan mouse'un kısa bir zaman içerisinde ABD ve Avrupa'da satışa girmesi bekleniyor. Bu şirin mouse’un ne zaman Türkiye’ye geleceği ise henüz bilinmiyor.

arkadaşlar forumda yeniyim konuyu aradım ama daha önceden açan olmamış hem konunun yeri dogruyere mı açtım bilmiyorum yanlışsa kusura bakmayın

eolos
18-08-2008, 19:01   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

ben bilgisayarın kendi touch padı ini kullanıyorum çogu zaman ama bu üründe baya iyi

ChernobyL
19-08-2008, 20:40   |  #3  
Yeni Üye
21 mesaj

sen burada 60 dolar demişsin ama chip.com.tr çıkan haberde 70 dolar yazıyodu neyse mouse hem tasarım olsun hem de özelikleriyle çok iyi ama fiaytı çok pahalı :(