daha önceki konulardan bilirsiniz beni yeni sistem alıcaktım ama vazgeçtim. cs , point blank vs. için sistem yenilemeye gerek yok onun yerine işlemci ssd ekran ve telefon almaya karar verdim :D
x2 260 tan x4 640 a geçersem hissedilir bi fark olurmu.
daha önceki konulardan bilirsiniz beni yeni sistem alıcaktım ama vazgeçtim. cs , point blank vs. için sistem yenilemeye gerek yok onun yerine işlemci ssd ekran ve telefon almaya karar verdim :D
daha önceki konulardan bilirsiniz beni yeni sistem alıcaktım ama vazgeçtim. cs , point blank vs. için sistem yenilemeye gerek yok onun yerine işlemci ssd ekran ve telefon almaya karar verdim :Dtabi ki fark olur. athlon x4 640 testlerde x2 260 ı neredeyse ikiye katlıyor.
zafer sayende ne alıcağımı kararlaştırdım :) ucuzundan 1080p de rahatça cs point vs. turnuva oyunları oynuyabileceğim bi sistem alıcam yanınada mis gibi bi telefon üni bitince abanırım en iyisine artık :)
zaten ssd aldımmı o beni uçurur videolarını izliyorum sistem 30 saniyede açılıyor ve hemen işlem yapmaya başlayabiliyosun , hemen kopyalama yapabiliyosun ki bu benim en çok işime yarayan şey :)
zafer sayende ne alıcağımı kararlaştırdım :) ucuzundan 1080p de rahatça cs point vs. turnuva oyunları oynuyabileceğim bi sistem alıcam yanınada mis gibi bi telefon üni bitince abanırım en iyisine artık :)hangi parçaları almayı düşünüyorsun :)zaten ssd aldımmı o beni uçurur videolarını izliyorum sistem 30 saniyede açılıyor ve hemen işlem yapmaya başlayabiliyosun , hemen kopyalama yapabiliyosun ki bu benim en çok işime yarayan şey :)
Son Düzenleme: zafer. ~ 21 Mayıs 2013 22:02
çoğu parça aynı kalacak
128gb bi ssd alıcam karar vermedim
1080p herhangi bi monitör onada bakmadım daha
birde x4 640 alıcam 180 liraymış işimi fazlasıyla görür ilerdede toptan bi değişim yaparım zaten
yanınada beğendiğim bi telefon :)
ssd bunu alırsın. hem fiyatı hem performansı oldukça iyi:SANDISK 128GB ULTRA PLUS SATA 3.0 SSD:http://www.vatanbilgisayar.com/s ... ils.aspx?I_ID=64958
x4 640 hafta sonu 150 lira tutuyor :)
bu monitör de fiyatına göre oldukça iyidir hafta sonu 260 lira: AOC 21.5" E2262VW GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR:http://www.vatanbilgisayar.com/m ... ils.aspx?I_ID=64858
ekran kartın da fena değilse bunlar seni rahatlıkla idare eder.
msi 5770 hawk var iyi oc oluyor :) da hdmi girişli bi ekran olaydı güzel olurdu :)
samsung kendini kanıtlamış monitör konusunda bayada kullandığım bi samsung monitör vardı ama asusta güzel karar veremedim :)
,5-s22b350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60220
5800K işlemcisi çok mükemmel bir işlemci fakat sırf şu soket olayı yüzünden pek sıcak bakmıyorum. 5800K sattım ve fx 6100 işlemciden neredeyse hiç farkı yok normal kullanımda sentetik diyecek olan olursa yine bu sefer normal cevap alamaz zaten benden. ssd disk ile çok aha mükemmel oluyor fakat her fm2 anakart ile windows 8 stabil çalışmıyor. gigabyte anakartlarda bios sorunu var windows 8 ile ilgili ve ayrıca microsoftta bu durum ile ilgili geçen gün yama çıkarttı ama ne kadar sorunu çözer bilmiyorum windows 7 ortamında çok iyi çalışıyor.
o kadar para bayıldıktan sonra fx 6300 cpu ve msi 760g anakart + 6670 ekran kartı alırsın çok daha iyi olur.
merak ettim test ettim
a10 + 6670 3dmark11 den 3769 alırken tabi ben oc yapıcam yani yuvarlak hesap 4000 alırken benim şu an kullanıdğım sistem 2529 puan aldı.
3dmark vantage testinde ise aynı puanı aldılar ama benim ekran kartı ve işlemci ocliydi.
x2 260@4ghz
r5770 hawk 1000/1350
büyük ihtimal x4 640 alırım gibime geliyor.