Farklı bir windows boot manager problemi.

jelibon1981
06-01-2012, 00:09   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

utorrent ile dosya indirirken torrent birden yanıt vermiyor konumuna geçti. Açık olan internet sayfalarımda bir problem yoktu yani rahat bir şekilde kullanabiliyordum fakat utorrenti kapatamıyordum ayrıca ctrl+alt+del de işlemiyordu. Ben de bilgisayarın açma kapama düğmesinden bilgisayarı resetledim fakat bu sefer bilgisayar açıldıktan kısa bir süre sonra şu uyarı geldi;


Windows Boot Manager

Windows has encountered a problem communicating with your computer. 

This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive whilst the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing. make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer. 

If you continue to receive this error message, contact the hardware manufacturer.

File: \Boot\BCD
Status: 0xc00000e9
Info: An unexpected I/O error has occurred


Sol alt kısımda ENTER=Continue ve sağ alt kısımda ESC=Exit mevcut fakat entera da bassam, escye de bassam bilgisayar tekrar başlıyor dell yazısı geliyor ve kısa bir süre sonra gene aynı ekran geliyor. 

Sıkıntının ne olduğunu çözemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

mustafa2116
06-01-2012, 16:14   |  #2  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

Boot diskiniz ölmüş.
Formatlayarak sorunu çözebilirsiniz yapmanız gereken format dvd sini takın  ve format atmaya çalışır gibi boot diskinizi biçimlendiriniz sonradan bir diskinize format girişi yapınız ama format atmayınız işlem bukadar. format girişini kurulu disk üzerine yapınız.