Farmville'de beklenen son!

CHIP Online
11-05-2010, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Milyonlarca insanı kendine bağlatan Facebook oyunu Farmville'de önemli bir karar verilmek üzere...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/farmville-de-beklenen-son_19985.html

Resimlerle: A'dan Z'ye Farmville rehberi

Selim Öztürk

Yaklaşık 48 milyon kayıtlı kullanıcısı olduğu sanılan Facebook'un popüler çiftlik oyunu Farmville, Facebook'tan ayrılıyor.

Facebook'un anlaşmalı olduğu en büyük şirketlerden biri olan Zynga'dan yapılan açıklamaya göre Farmville başta olmak üzere FishVille ve Mafia Wars gibi popüler Facebook oyunları artık Facebook'ta yer almayacak ve Zynga yoluna yalnız devam edecek.

Zynga'nın bu kararı almasında Facebook'un Farmville ve diğer oyunlar için getirdiği bazı sınırlamaların etkili olduğu sanılırken, Zynga'nın ne zaman Facebook'u tamamen bırakacağı henüz netlik kazanmadı.

Tüm konu: Farmville'de beklenen son!

Resimlerle: A'dan Z'ye Farmville rehberi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Farmville oynadınız mı? Nasıl buldunuz?

uGuR.uK
11-05-2010, 21:33   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

oyunu oynamadım ama facebook'tan çıkınca düşüşe geçer adım gibi eminim. en azından bir süre sonra bu etki görülür, millet hem sosyal ağda hemde oyunda boş zamanı en iyi degerlendirmek icin kullanıyordu bunu, sonra bazı müptelaları çıkınca büyütüldü bu kadar.

XTİMURX
11-05-2010, 22:42   |  #3  
XTİMURX avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj

Oyunu oynadım ancak belli bir süre sonra sıkıyor :)

By_Kert
12-05-2010, 12:05   |  #4  
By_Kert avatarı
Yıllanmış Üye
728 mesaj

Yani kendi düşen alamaz düşüşe girerler zaten otobüste gidiyordum geçen gün yanımda iki kadın Çiftlime ne eksem bilmem ne :)) Gülmekten öldürdü :)) Düşüşe geçecektir..

Kapalı Hesap (135391)
12-05-2010, 16:46   |  #5  
Kapalı Hesap
2,758 mesaj

Ben oynadım. İdare eder ama Facebooktan çıkarsa (örneğin)10milyon oynayıcısı varsa 3milyona düşer.Bunda Facebook yönetiminin bir zararı olmaz ama Zynga şirketi çok kaybeder :S

özkan_oktay
12-05-2010, 19:34   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj

Böyle gereksiz oyun ve işler için boşa zaman kayopları türkiye için büyük bir problemdir.
Benim bu tür oyunlar veya bu tür saçma işler için açılmış sayfalar siterler canımı sıkar.
Yabancı bir firma Facebook ama yabancılar türklerden daha akıllı davranıyor ve işine gücüne bakıyor türkler ise facebook ve farmville ben bu oyunu bi kez bile denemedim. Denemem de kaç kişi chip'e giriyor ki akıllı insan sayısı türkiye'de ne kadar da az millet kafayı bozmuş dilimi nasıl bozarım nasıl türkche konuşurum facebook da ne kadar şey paylaşırım şu iletiyi koyarsam ahmet beğenir mi bilmemne..
Bence çok iyi olmuş bu oyunun kalkması bu sosyal ağ paylaşım sitesi facebook için zaten gereksizdi.