Arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim, eminim tek tek ek/biç/inek sağ falan sıkılmışsınızdır
Aşağıda verdiğim programı kuruyorsunuz, bir türk yazmış ellerine sağlık
Oyunu tam ekran yapıyorsunuz(farmville i) sonra programa tarlanızınkaça kaç olduğunu yazıyorsunuz(20×20 veya 22×22 gibi) ondan sonraoyunda sağ en üstteki kareye getiriyorsunuz mouse unuzu. sonra “R”tuşuna basıyorsunuz o kendi kendine ekiyor biçiyor
“S” tuşu ile durdurabiliyorsunuz.
“H” tuşu ilede hayvanları ve ağaçları halledebiliyorsunuz.
Hadi hayrını görün
Farmville Otomatik Hasat Programı indir
“Alıntı değildir ben yazdım ellerimle size “
Farmville Otomatik Hasat Programı , indir
paylaşımın için sağol eline sağlık :)))
http://www.virustotal.com/ tarama sonucu :
http://virusscan.jotti.org/ tarama sonucu :
Kaspersky tarama sonucu:
http://virscan.org/ tarama sonucu :
allah razı olsun yaa gerçekten sıkılmıştım sürekli yapmaktan :)
isterse virüslu olsun ama çalışırsa yazanın eline koluna sağlık çalışmaz ise speederxp ve Clicker ile devam..
isteyene açıklayabilirim bu 2 programın ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını ..
sonra face hesapları gıttıgı gıbı tum hesapları gıdecek msn vs vs sonra gelıp aglıyacak burda msn geddiiiiii
face gedddiiiiiii . ııııııııııı vııııı ama gec olacak . tesekkur edıyor bıde yaa eleman ıcındeı haserelerı bır bır yazmıs :D halen daha tesekkur edıyor . bızım mıllet akıllanmaz yaaa . Turk yazmıs dıyor bıde . bır laf vardır ama neyse ıcımde kalsın . allahın ucubesı gıdıp oyle hacked sıtelerınden abı bu nasıl olacak dıye soru baslıgı acıp ogrendıgı yada ogrendıgı sandıgı herseyı burda denıyecek bızde yıcez . hey Allah ım ya . Cin olmadan adam carpmaya kalkıyor . bısı degıl kendı carpılcak bır gun .
facebook kım dur dıyecek sence google gıbı buyuk bır sırket . facebook kolay kolay dur denmez. google gıbı hacked dostu .Benim demek istediğim Facebook'a rakip gelmesini istemem değil. Facebook bence zaman kaybından başka bir şey değil. O yüzden biri artık dur desin de insanlar saçma sapan şeyler ile uğraşmasın diye yazdım.
ınsanlarda dusunme dıye bır yetenek verılmıs . bırde demokrası dıye bırsey var o yuzden kımse kımseye dur dıyemez . ayrıca sacma sapan derken ne gıbı sacmalıgı var . oyunları dıyorsun o kısımı gercekten sacma ne yapıyorum face oyunlarında takılomıyorum sadece . arkadaslarımla konusuyorum . ılgınc vıdeolerımı fotoları paylasıyorum . bu uzaktakı arkadas veya akrabalarımla ıletısım yolum . hele yurt dısında hasret kaldıgın ınsanlar varsa facebook o kadarda sacma degıl . bu senın face de ne ıs ıle ugrastıgına baglı . nıye kafayı taktınkı mılletın ne yaptıgına sen kendı ısıne bakarsan sacmalıklarıda gormezsın bence
İlk önce, facebook ve farmville'e saçma demek abartıya kaçar. İnsanın olumsuz düşüncesi olabilir ancak buna saçma gibi ağır bir tabir kullanmamak gerek. Sevmeyen sevmez, bunu ben facebook veya farmville'i sevmiyorum, oynamıyorum diyerek tatlıca söyleyebilir. Sonuçta bu siteyi veya oyunu kullanan birçok kişi var. Bu kişilere de hakaret gibi oluyor, bu da üzücü.
Her neyse, şimdi bir şeye değinmek istiyorum. Bu insanlardaki hile hurda merakı nedir ? Nerde hile var oraya atlıyoruz. Yahu, farmville'de bile hile kullanmayı düşünmek gibi bi olay aslında insanların gerçek yaşamlarında da bu tür yollara saptığını gösteriyor bence. Sanal dünyada hile kullanan insan, sosyal yaşamında da benzer türlerde şeyler yapıyordur. Bunu bir kesinliğe dayanarak söyleyemem tabi ki ancak bu bir varsayım. Bu durum da üzücü ne yazık ki.
Son olarak, virüslü olan bir programı burada paylaşıp bunun da virüslü olduğunu ispat edip sonrasında da hala teşekkür etmek, akla mantığa uygun gelmiyor ne yazık ki ya. =)
Birkaç kişinin dediği gibi, sonra face'im gitti msn'im gitti gibi bir sürü sızlanış...