Herkes bu başlık altında faydalı gördüğü programları (freeware,shareware) açıklamaları ile yazsın ve ne işe yaradığını kısaca elinden geldiğince anlatsın.Böylece diğer kullanıcılar için büyük bir bilgi/paylaşım dağarcığı oluşturmuş oluruz.
Faydalı gördüğünüz programları paylaşalım
CCleaner - Hijackthis - FlashFXP - Flash MX - DW CS4 - PS CS3
bektashCCleaner - Hijackthis - FlashFXP - Flash MX - DW CS4 - PSkekşke sizde bir önceki arkadaş gibi tanıtıp link de verseydinizteşekkür ederim
TuneUp http://www.inndir.com/program.php?id=16523Sistem temizlik ve onarım
SpyBot http://www.gezginler.net/modules ... rch-destroy&lid=635 Anti spyware
Hijackthis http://www.gezginler.net/modules ... =hijackthis&lid=756 Sistemi analiz ederek sisteme sonradan eklenen tüm zararlı yazılımları bulur bu program hakkında bilginiz yoksa kullanmayın
ben bişey tavsiye etmicem...sorry.
Avira av. Estetik güvenli sağlam hafif veee beleş
Partition recovery : bu programı kimse takmıyacaktır şimdi ama. bir gün gelir hddnizin bütüm bölümleri birden kaybolursa. Ve bir program(500kb) bütün hddnizin bölümlerini 10 sn de kurtarırsa anlarsınız. Bu programa aşık olursanız karışmam sonra.
black roseHerkes bu başlık altında faydalı gördüğü programları (freeware,shareware) açıklamaları ile yazsın ve ne işe yaradığını kısaca elinden geldiğince anlatsın.Böylece diğer kullanıcılar için büyük bir bilgi/paylaşım dağarcığı oluşturmuş oluruz.Zaten Bu Topiğin Açıldığı Bölüm Yani "Shareware/Freeware" Bölümü Bu İşe Yaramıyor Mu ?Yani Program Paylaşımı,Önerileri Gibi...
Madem böyle bir konu açılmış. Konuyu amacının dışına çıkarmak yerine paylaşımlarımızı yapalım. 2. sayfada işe yarar bazı programlar paylaştım...
Unlocker
Bazen bilgisayarda bir dosyayı silmeye çalışırız da bizle inat eder ya. Silinmem ben der. İşte size o inadı kıran bir yazılım. Yazılım ücretsiz olmakla birlikte silinemeyen dosyalara kesin çözüm olarak karşımıza çıkıyor...
Download
Foxit Reader
Acrobat Readerden bıkanlar.
Yavaş açılmasından ya da gereksiz yere başlangıçta açılmasından bezenler için
aynı işi gören bir yazılım daha var. Pdf dosyalarını hızlı bir şekilde açıyor bu yazılım. Ve ücretsiz... 3.0 versiyonuyla da yenilendi
Download
Adwanced System Care
Mükemmel bir bilgisayar temizlik programı. Yenilenen çehresiyle karşınızda... Başlangıç temizleyicisinden tutun. Regestry kayıtlarına kadar. Çöp dosyalardan tutun sistem hızlandırma ayarlarına kadar birçok işlevi birarada toplamış başarılı ve ücretsiz bir yazılım...
Open Office
Microsoft Office programlarını bilmeyen yoktur. Word, Exell, PowerPoint...
işte open office de microsoftun gnu(açık kaynak kodlu) ücretsiz rakibidir. 3. sürümüyle vistada da çalışmaktadır ve ms dosyalarını da açmaktadır. EEE ne diye onlarca para harcayalım ki o zaman...
Ayrıca Türkçe
Download
Fırsatım oldukça yeni yazılımlar da eklerim. Açıklamalar bana aittir. Programlar kendi kullandıgım programlar olmakla beraber hiçbir yan etkisi yoktur
ccleaner
karpersky
vlc media player
EVEREST Ultimate Edition
ACDSee Pro 2.5
ve unutuyordum
mozilla firefoxxx
JADEXallahtan okuyuyorsun yani bi de okumasan tamam o zaman sağol paylaşımın için çok faydalı oldu.yanlış anlamışsın bak orda "mu" soru eki var "bütüm forumu mu okuyorum"
yani sizin yazdıklarınızı okumnadan yazdım dedim.....
haksızsın tabi
sen de okuyorsun ama düzgün değil.
ESET NOD32 Antivirus özellikleri:
Proaktif Tespit: Ödüllü ThreatSense technolojisi iş işten geçmeden önce sizi, internet kaynaklı tehditlere karşı birden fazla tespit yöntemi kullanarak korur.
Kusursuz Tespit: ESET bilinen ve bilinmeyen tehditleri hatasız algılar. Test labaratuarlarından sürekli olarak "en iyi" ödülü alır ve sıfır hata oranı ile tanınır.1
Hafif Tasarım: NOD32 Antivirüs çok daha az bellek ve işlemci gücü kullanarak, bilgisayarınızın hızlı çalışmasını sağlar ve oyunlarınız, internet ve e-postalarınız için size yer açar.
Hızlı Tarama: Arka planda sessizce çalışırken, hızlı dosya taraması ve ürün güncellemeleri gibi hizmetleri büyük bir verimlilik ile halleder
32-bit Windows Vista/XP/2000 sürümleri için lütfen aşağıdaki bağlantıları tıklayın:
ESET NOD32 32-bit Sürüm Boyut
ESET NOD32 3.0 Antivirüs (Win XP/2000/Vista) 3.0.669 18 MB İndir
ESET Smart Security (Win XP/2000/Vista) 3.0.669 20 MB İndir
NOT: ESET Smart Security deneme sürümünü güncelleyebilmek için gerekli olan kullanıcı adı ve şifre aşağıdaki formu doldurmanızın ardından e-posta adresinize gönderilecektir.
NOT: 30 GÜNLÜK DEMO
ahmeyt05Arkadaşım hyper linkleri kopyala-yapıştır yapmışsın. Onlar da çalışmıyor tabi doğal olarak.değiştirdim linki
teekkürler
wındows doctoru onerebılırm pcm hızlanmıs farkettım bunu...
Advanced System Care 3.0.1
Dünyanın en iyi sistem optimizasyon ve temizleme programlarından birisi olarak birçok ödül kazanan Advanced WindowsCare tamamen yenilendi.
Sisteminizdeki hataları kategorilere ayırıp teker teker ele alması sayesinde çok daha derin ve etkili bir temizlik ve onarım yapan program ile artık bilgisayarınız çok daha hızlı çalışacak. Tamamen ücretsiz ve Türkçe dilini desteklemesi programın ayrıca avantajı.
2 Tema bulunduran programın arayüzü oldukça basittir.
Programın ortasında bulunan "Çare" tuşuna basıldığında program "Windows Bakımı" ve "Sistemi Tanıla" bölümlerindeki taramaları hızlı bir şekilde yapar ve yine aynı hızda bu bölümlerdeki hataları giderir.
Not : Program tamamen ücretsizdir fakat Advanced WindowsCare Professional ile Personal birleştirilmiştir. Yani programı ister ücretsiz kullanmaya devam edebilir isterseniz de satın alarak PRO versiyonunu kullanmaya başlayabilirsiniz.
PRO versiyon özellikleri: Bu versiyon ile Free versiyonun yaptığı tüm işlemleri otomatik bir şekilde yapabilir ve programın arayüzünü tamamen unutabilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınızı düzenli aralıklarla tarayan program ile bilgisayarınız her daim hızlı ve güvenli kalacaktır. Bunun yanında daha birçok özelliği de PRO versiyon ile aktif hale getirebilir ve sisteminizi optimize edebilirsiniz.
Arkadaşlar www.piriform.com adresinde yayınlanan 3 programıda kullanın tavsiye ederim (freeware) CCleaner Recuva ve Defraggler :)