arkadaslar fdisk işlemi sırasında elektrik kesildi ve şu anda harddiskime ne format atabiliyorum nede fdisk çalıştırabiliyorum çünki hdd sadece biosta görüyo bu konuyla alakalı bana yardımederseniz çok sevinirim
fdisk ve elektrik kesintisi....
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Diskine "Low Level Format" at.Sonra restart et ve yeniden fdiski çalıştır.
Dua et hardiskine zarar gelme ihtimal var ki inşallah gelmemiştir..
f-disk sırasında elektrik kesilirse harddisk mefta olur diye biliyorum inşallah yanılıyorumdur...
low level format aklıma geldi ama sanırım şu anda atamıyorum onu çünki anakartın öle bi olayı yok... harddisk maxtor kendi programı var ama oda görmüyo daha doğrusu aklıma gelen bir çok programı denedim ama sonuç alamadım şu anda uygun bir makina arıyorum neyse yine de saolun ben kıpraşmaya devam edeyim olmazsa :)
Bilader saol çok fena yardımcı oldun :))
Walla dostum eğer "Low Level Format" prgramları diski görmüyorsa işin gerçekten zor.Eski PIII anakartların bazılarında bu özellik var.Öyle bir karta tak ve öyle LLF atmayı dene.O kartı nereden bulacam dersen,PIII kullananlara tek tek sorucan artık.Eski "Pentium","Pentium Pro" ve "Pentium MMX" bordların neredeyse tamamında bu özellik var ama o bordlarda, yüksek kapasiteliyse senin diskini tanımaz.Tanımaz derken kendi desteklediği max. kapasiteye göre format atar.Mesela diskin 80 GB ise 20 GB olabilir...
xp yemedi arkadaslar ben bunu denemiştim evet partitionları gördü ama formatlayamadı bende linuxla formatladım şu an sanırım sorun yok herkese teşekkürler
Linux mü işte bu yaaa penguenin gücü adına...Niye benim aklıma gelmesi.Hangi Linux ayıptır sorması..