Fear2 Demo
sağol ahmet79 iyi bir çalışma olmuş ilk oyun güzeldi.umarım bu da öyle olur
ben biraz oynadım sonra korkup kapattım:)
ama oyun ilkindende iyi gibi birazdan gene oynamaya başlarım.
ilki karısık biraz kalmıstım biyerde...
bu zaman sureli demomu yani içinde butun dosyalar war sadece belli bi sure mi oynayabilioz onları kırması kolay oluo da
_cypher_ilki karısık biraz kalmıstım biyerde...tam emin değilim ama yani oyun 10 bölümse demoda 1 yada 2 bölüm oynayabilirsin bu şekilde olması gerek.bu zaman sureli demomu yani içinde butun dosyalar war sadece belli bi sure mi oynayabilioz onları kırması kolay oluo da
pack lazım o zmn orjinalden kırmak için nese oyun gusel ama...
_cypher_pack lazım o zmn orjinalden kırmak için nese oyun gusel ama...yaa final sürüm çıksın ona bi çare buluruz şimdilik demoyla idare edeceğiz.
Arkadaşlar oyunlara türkçe dil paketi indirebilir miyiz
bilgifrmArkadaşlar oyunlara türkçe dil paketi indirebilirbütün oyunların ki yok, olanları indirebilirsin google'da ara misal (cod2 tr yama diye) varsa bu şekilde bulursun.
full paylaşım forumda yasak
bu mesajı sil bizim konuyada kilit yaptırtma! forumda illegal paylaşım yasak.
hayatımda oynadğım en güzel oyun hiç bi oyundan bukadar etkilenmedim fear2 kesinlikle orjinelini alcam normalde korsan alırım sırf emekleri için
F.E.A.R 2 Demoyu oynadım superdi ve gittim hemen F.E.A.R 1'i aldım çunku 2 yi bekleyemedim daha önce oynamamıştım ancak F.E.A.R 1 de çok sıkıldım karanlık odalarda git allah git bir adam çıksında öldur filan ama 2 de öle diil devamlı aksiyon var baya sevdim, korktum, heycanlandım diyebiliriim.
Cok güzelmiş arasıra hayaletler cıkıor falan güzel bir paylaşım olmuş:)
Geç bile kaldınız arkadaşlar valla oyun mükemmel olmuş bence FEAR ı daha modern bi havaya sokmuş ve daha korkutucu olmuş oyunun,finali ise çok zor ona göre, epey bi zorladı beni.Alma ile baya içli dışlı oluyoruz oyun boyunca bu tip sürprizlerede hazırlıklı olun