Febe Kampında Tümer Olay Çıkardı

QUAKE-4
13-07-2008, 14:53   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
646 mesaj

F.Bahçe nin kampına katılan Tümer, dün oynanan hazırlık maçında taraftar ile kavga etti.

Milliyet'in haberine göre Bir gurbetçinin maçı kenardan izleyen Tümer’in yanına gelerek, “Fotoğraf çektirmek istiyorum. Kafandaki havluyu çıkarır mısın?” şeklindeki isteğine  Tümer, “Ya hastalanırsam ne olacak” diye ters bir karşılık verdi. Gurbetçi taraftarın “Sizin için 200 kilometre yol geldim. Ne olur bir fotoğraf çektirsek” şeklindeki sözlerine “Bas git buradan” şeklinde yanıt veren Tümer ortamın gerilmesine neden oldu. Gurbetçi taraftarın üzerine yürüyen Tümer’e taraftardan sert yanıt geldi. Tümer’e “Çok şerefsizmişsin” diye karşılık veren gurbetçi olay yerinden uzaklaştırıldı.

Kaynak:

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=85510&cat=170&dt=2008/07/13

Son Düzenleme: QUAKE-4 ~ 13 Temmuz 2008 14:54
Banned
13-07-2008, 17:11   |  #2  
Banlandı
116 mesaj

Bir fb li oyuncudan ancak bu beklenir hiç bir futbolcu gurbetçi vatandaşlarımıza böyle yapmazdı bence. Alt tarafı bir fotoğraf için kavga çıkarmış bide adam 200 km yoldan onun için gelmiş. Tümerin yaptığı işe bak.
Tabi herkes gs li oyuncular gibi olamaz.

hiko91
13-07-2008, 17:25   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj

iyide bunu tumer yapmıs fb nın sucu ne adamın terbıyesını de fenerbahce verecek deılya .ayrıca burda fb.gs .bjk gıbı takım adına konusmak yanlıs .kısı adına konusun sonucta bunu yapan tumer

QUAKE-4
13-07-2008, 17:33   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
646 mesaj
hiko91
iyide bunu tumer yapmıs fb nın sucu ne adamın terbıyesını de fenerbahce verecek deılya .ayrıca burda fb.gs .bjk gıbı takım adına konusmak yanlıs .kısı adına konusun sonucta bunu yapan
Katılıyorum burda fenerbahçe yi suçlamak doğru değil her kurumda böyle insanlar var ama fenerbahçe bunun cezasını vermeli Tümer denen bu adama ne var yani bir fotoğraf çektirsen ölürmüsün adam 200 kilometre yol gelmiş senin için sen "Bas Git Buradan" diyorsun böyle futbolculuk bir yana insanlık olmaz...

Bir beşiktaş taraftar sitesinde Tümer metin için şöyle bir yazı görmüştüm:

Kardan adam olur senden olmaz.

Buda aklıma geldi şimdi ne doğru söylemişler...