arkadaşlar Feel Hurricane FL550 400 watt kasa nasıldır?
Feel Hurricane FL550 400 watt kasa nasıldır?
Kasa aslında iyi gibi ama malzemesi çok yumuşak. Bir kere hatırlıyorum kasa kapağını çıkarttım sonra tekrar takıcaktım bir türlü yan kapak oturmuyor artık sinirden terlemeye başlamıştım sonra gördüm ki tırnakları sanki kağıt gibi yamulmuş şekilde bana bakıyorlardı. Karkaburun ile düzeltip takmıştım. :)
Benimkinde 500w vardı stock. Oyunlarda kapanıyordu gittim 1200w aldım paşa paşa kullanıyorum şimdi. Kasayı sevdiyseniz alın sonra PSU değişimi yaparsınız.
Ama kullanıcı olarak memnun değilim HAF X alın tabiki eğer imkanınız varsa.
soğutması iyi kasadır
bendede feel storm var 400watt güç kaynağı ile
e6550 işlemci
9600gt ekran kartı
2 hdd
2 optik okuyucu
seskartı,tv kartı olan bir sistemde sorunsuz kullandım
sonra forumda okuduklarma dayanarak psu yu high power 500watt ile değiştirdim
ama soğutması çok iyi
Feel kötü değil, iyi de değil.
Ama içindeki PSU'yu kullanacaksan alınmaz.
Thermaltake'nin çoğu ürünü kaliteli.
Yetersiz gelmesini sistemden beklemediğin davranışlardan farkedersin.
Mavi ekran (çoğu zaman program çakışmasından kaynaklanır), ekranın donması resetsiz düzelmemesi, ani kapanmalar & reset atmalar, görüntü bağdaştırıcısının kendi kendini durdurması (daha çok driver problemi olur).
En somut kanıt ise sistemin gözünün önünde fısssss diye ses sonrası çıkat çat-çat sesleri ile veda ettiğin zaman anlarsın
Çalışır :)
Sorun çıkaracağını sanmıyorum. Aşırı güç tüketen bi kart değil. TDP 106W.
Önemli değil ne demek :)
Çoğu zaman öyle. Sistem şikayetlerinede göz gezdirirsen yarısı PSU sebebiyet veriyor.
En iyisi PSU'yu yetecekmi tartışmasına girmekten ziyade yeni alınacaksa hesaplama yapılarak alınmalı.
Sizin için değil tabii genel bi durum.
9800GT'ye 350W Frisby PSU önerenler utansın diyorum
Çalıştıran varda önerip mesuliyet kabul etmem :)
Sistemin tam yük altına girmemiş haliyle çalışır. İşlemci ve Ekran kartını aynı anda yük'e soktuğu zaman otursun ağlasın ;)