GOOLLL-GOOOL-GOOOL-GOOOL-GOOOLODEVİD!
Devid geldi bu sezonki ilk golünü attı dede iyileşti!dede sağol.Dede fenerden gitme!
Tarih 6Kasım 2002
FB6-06S
Tarih 7Kasım 2008
FB7-07S!!
6S'nin ismi böylr olacak
teşekkürler fenerbahçe
Fenerbahçe 5-2Bursa
FENERBAHÇE her zaman bir efsanedir arkadaşlar bazı kendini bilmezler ne derse desin.onlar ancak bizim gölgemizde yaşamaya mecbur olan küçük çapta takımlardır.
Fenerbahçe'nin kadrosu güzel. Fakat Aragones takımını oynatamıyor diye düşünüyorum. Guiza'yı çok beğeniyorum ama oynayamadı Fenerde. Semih son dk adamıdır gidiyor ilk 11'de oynatıyor. Ama Deivid geldi. Deivid çok hırslı bir futbolcu. Chelsea maçında kendi kalesine atınca nasılda gaz gelmişti Fenerbahçe bu galibiyetle yavaş yavaş üst sıralara çıkmasını bekliyorum. Bu sene 4 büyüklerde süper oyuncular var. Güzel bir lig bizi bekliyor
daha 3 gün öncesine kadar beğenmiyodunuz takımınızı.. ligde bi galibiyet aldı diye yere göğe sığdıramıyosnuz.. sanki çok büyük bi iş yaptı feneriniz.
aslında sizde haklısınız bu sezon hasret kaldınız galibiyete abartıcaksınız tabi bu kadar..
sevinin seviniiinnn..
TEK BÜYÜK GALATASARAY
gücünüz bursayımı yetiyor fb de namus kalmadı daha ne olsun 5fb liler..
a.sahindaha 3 gün öncesine kadar beğenmiyodunuz takımınızı.. ligde bi galibiyet aldı diye yere göğe sığdıramıyosnuz.. sanki çok büyük bi iş yaptı feneriniz.Tek EZİK GAZETESARAY-GALATASARAY-6ALATASARAY
aslında sizde haklısınız bu sezon hasret kaldınız galibiyete abartıcaksınız tabi bu kadar..
sevinin seviniiinnn..TEK BÜYÜK
suç-ve-cezagücünüz bursayımı yetiyor fb de namus kalmadı daha ne olsun 5fb liler..SUS BE 6S'li siz yenilmediniz mi bursaya?
Sus Bea Yenilmedinizmi Arsenala.. Almadıkmı O Arsenalın Elinden UEFA CUP'ı.. Nihaha.. (:
Kümede kalma mücadelesi veren f5 Bursayı yenerek haklı sevinçlerini yaşasınlar.. Nede olsa f5 için büyük bir ekip Bursa.. (:
MorgueSus Bea Yenilmedinizmi Arsenala.. Almadıkmı O Arsenalın Elinden UEFA CUP'ı.. Nihaha.. (:Ama biz sizin gibi avrupada 1 maç yen 1 maç yenil şekli ile oynamıoz biz 15 maç yen sıkıl sonra yenil şekli ile oynuyoruz sen anlamazsın çünkü fenerli diilsin
Kümede kalma mücadelesi veren f5 Bursayı yenerek haklı sevinçlerini yaşasınlar.. Nede olsa f5 için büyük bir ekip Bursa.. (:
zırvalayanları duymayın şanlı fenerım bravo sanaa
enes39a ve byburak2008 teşekkur edıyorum..
Ah Ah Yazık.. Güldürdün Yine Beni.. Yaşın Nedeniyle Bilmiyosun.. Tarihimizi İncele Kaç Maçta Yenildik Kaç Maçta Yenilmedik Bir Öğren.. Ha Unutma Feneride Öğren.. CL'de 6 maçta 6 yenilgi alıp 0 puan çektiğini öğren.. Rekor kitabına girdiğini Öğren.. Öğrenki Cahil Kalma.. Cahil kalmaki böyle dalga geçmiyelim..
enes39GOOLLL-GOOOL-GOOOL-GOOOL-GOOOLODEVİD!ya bu devid arsenal maçında nerdeydiiiiii.ama helal olsun kooooooooskoca bursayı yenmişhmmbeş gol.buldunuz mahalle takımını.köpeksiz köy buldunuz değneksiz gezin bakalım...:)))))
Devid geldi bu sezonki ilk golünü attı dede iyileşti!dede sağol.Dede fenerden gitme!
Tarih 6Kasım 2002
FB6-06S
Tarih 7Kasım 2008
FB7-07S!!
6S'nin ismi böylr olacak
teşekkürler fenerbahç
GEZECEZ MERAK ETME SEN SENIN KOPEKSIZ KOYUN NERESIYSE ORADADA GEZERIZ MERAKLANMA SEN