Fenerbahçe - Arsenal maçının golleri
süper maçtı tüm arsenlalı oyuncuların gözlerinden öper özellikle adebayor hepsini burdan tebrik ederim büyük bir zevk yaşatıllar bana..
suskun_kralsüper maçtı tüm arsenlalı oyuncuların gözlerinden öper özellikle adebayor hepsini burdan tebrik ederim büyük bir zevk yaşatıllar bana..Hadi Fener'in rakibi türk iken o kadar şey söyledik anlamadın,rakip ingiliz halada rakipi tutuyorsun.
Maçtan Güzel 3 Kare Benden Olsun..
bu konu biyerlere gidiyo gibi yine...
MorgueMaçtan Güzel 3 Kare Benden Olsun..resimde süper ha morgue fb ye yakışmış
enes39bıktım sizden!biz adamı bıkktırı doğduğuna pişman ederizÖlümüne UA
Çok Teşekkür
Ediyorum Hepsini İndiriyorum Hehe
Dün Gece Şok Yaşadı Tüm Fb liler Olar Böyle Şeyler Azız Babanın Paraları Var nede Olsa Ye Ye Bitmez
fenerli arkadaşlar artık galataya 6 diyebilmeleri için bu uatanç verici hezimeti akıllarında tutsunlar hemde kendi evlerinde. arsenalli oyuncuların çogu daha kadar gençlerki 19 25 yaş arası hepsi ama o kadar tecrübelilerki fenerin defansını maymuna çevirdiler helal arsenale abi gevurda olsa işlerini herzaman iyi yapıyorlar.
byburak2008http://www.antu.com/Nihaha.. Ölümsünüz hepiniz.. Sap Saman Karışımı..Girin Görün okuyun Konuşmayın Fazla...!
Yada burdan direk Görün Okuyun ;
Okuyun Okuyunda Fazla konuşmayın.
Fenerbahcem bugünleride atlatıcak. Hep beraber.
Angut taraftar yönetime isteklerini yazmış.. okuyun okuyun diyo.. Töbe Töbe Ne İlginç Türler Yaratıyosun Allahım..
MorgueNihaha.. Ölümsünüz hepiniz.. Sap Saman Karışımı..Ben sadece bunu derim sana başkada birşey demem Elbet sizide görücez. Olympiakos Güveniyorum eli boş cevirmez sizi
Angut taraftar yönetime isteklerini yazmış.. okuyun okuyun diyo.. Töbe Töbe Ne İlginç Türler Yaratıyosun Allahım..
Elinizi Değil Kolunuzu Doldurdu Omuzlarınıza Yükledi Yükünü Arsenal.. (:
Yer Açın Ellerinizde Kollarınızda Olympiakos Destekçilerinin Eline Vermeye Geliyor GALATASARAY..
MorgueElinizi Değil Kolunuzu Doldurdu Omuzlarınıza Yükledi Yükünü Arsenal.. (:Onu kim,Kime yapıcağı belli olmaz. Sahada görücez.
Yer Açın Ellerinizde Kollarınızda Olympiakos Destekçilerinin Eline Vermeye Geliyor GALATASARAY..
Görürsün Merak Etme.. 3 Hafta sonra 5erbahçe-GS Maçı var zaten merak etme ondan sonra konuşcak olan konuşur..
Ama şu Kareye dikkatli bak..
17 Mayıs 2000'de Galatasaray Arsenalın Elinden Kupayı 4-1'lik Penaltı Skoruyla Almasını Bildi..
Nihaha.. (: Gelecekten bahsedenler 6-6-6 Diye Bi Yerlerini Yırtmaya Devam Ediyo.. Güzel Güzel Devam Edin.. Laflarınız Birbirini Aman Ha Tutmasın Yoksa Nasıl Eğlenceli Geçcek Gecelerimiz.. (:
MorgueNihaha.. (: Gelecekten bahsedenler 6-6-6 Diye Bi Yerlerini Yırtmaya Devam Ediyo.. Güzel Güzel Devam Edin.. Laflarınız Birbirini Aman Ha Tutmasın Yoksa Nasıl Eğlenceli Geçcek Gecelerimiz.. (:Gecelerde fenerlilere takıldığını bilmiodum iyi oldu bi kartın felan varsa atabilirmisin?Son Düzenleme: OsMaN BaBa ~ 23 Ekim 2008 01:23
Beyler Fenerbahçe Dün Gece Berbattı türk futboluna derin bi leke bıraktı bırakın galatasarayı siz
Ne Demiş
Fatih Sultan Mehmet
Bizim Elimizin Ulaştıgı Yere Onların Hayalleri Bile Ulaşamaz
((( Galatasaray )))
Anladın Sen Onu
suskun_kralbiz adamı bıkktırı doğduğuna pişman ederizÖlümüne GFBÖlümüne
byburak2008Fenerbahcem bugünleride atlatıcak. Hep beraber.evet kabul ediyoruz istemediğimiz bir skor oldu ama bu bizim FENERBAHÇE mizden vazgeçeceğimiz anlamına gelmez....Gönülden
Fener'e
Bağlıyız
07BENER07evet kabul ediyoruz istemediğimiz bir skor oldu ama bu bizim FENERBAHÇE mizden vazgeçeceğimiz anlamına gelmez....Fazla bağlanmayın sıkışır kalırsınız abinizden söylemesi...Gönülden
Fener'e
Bağlıyı
Ya hangi takım olursa olsun altı üstü bir takım. Bugün GS'yi tutarsın yarın FB'yi. Tabi burda söylenmez takım değişikleri. Ölümüne Gs,Ölümüne Fb....
İlk Bjk'yi sonra Gs'yi sonrada Ts'yi tuttum. Hiç birinede can gönülden bağlanmadım. Altı üstü takım. Bir futbol. Futbolda bir OYUN...