Olay şurda ki, Fenerbahçe kaybederse maçı, aslında fazla kaybedeceği bir şey yok. Fenerbahçe çıkabileceğinin en üstüne çıktı zaten. Ama eğer kazanırsa, elde edeceği çok büyük bir ün var. Ve daha önemlisi Chelsea'nın kaybedeceği çok şey.
FENERBAHÇE-CHELSEA..
erdem187bir 8. sınıf öğrencisinden bunu öğrenecek değilim...ayrıca bunu beyninin bi tarafına kaydet AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR
fanatik_gsHocam napıyorsun sen ya hem ona buna laf atıyorsun hemde gelip burda tartısma yaratıyorsun yapma FB sonucta türk takımı yenilmesi bizi sevindirmemeli aksine üzmeli bizde Gs liyiz ama senin gibi düşünmüyoruz.erdem187bir 8. sınıf öğrencisinden bunu öğrenecek değilim...ayrıca bunu beyninin bi tarafına kaydet AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞ
Burada öyle kim daha zeki tartışmalarına girmenize gerek yok zaten biz erdemide senide forumdaki konulardan yeteri kadar tanıyoruz onun için erdemi veya kendini bize anlatmana gerek yok biraz saygılı ol yeter!
Son Düzenleme: swordmaster_65 ~ 16 Mart 2008 13:06
tamam anladık fenerbahçeye başarılar
fanatik_gstamam anladık fenerbahçeye başarıHah şimdi oldu bak...
Selçuk İslamoğluOlay şurda ki, Fenerbahçe kaybederse maçı, aslında fazla kaybedeceği bir şey yok. Fenerbahçe çıkabileceğinin en üstüne çıktı zaten. Ama eğer kazanırsa, elde edeceği çok büyük bir ün var. Ve daha önemlisi Chelsea'nın kaybedeceği çok şey.Çok doğru Fenerbahçenin kaybedeceği birşey yok ve maçı çok rahat bir şekilde oynayacak. Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi yürekten tebrik ediyorum. İnşallah daha üst sıralara da çıkar.
soulmyben bunu alkışlarım...Selçuk İslamoğluOlay şurda ki, Fenerbahçe kaybederse maçı, aslında fazla kaybedeceği bir şey yok. Fenerbahçe çıkabileceğinin en üstüne çıktı zaten. Ama eğer kazanırsa, elde edeceği çok büyük bir ün var. Ve daha önemlisi Chelsea'nın kaybedeceği çok şey.Çok doğru Fenerbahçenin kaybedeceği birşey yok ve maçı çok rahat bir şekilde oynayacak. Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi yürekten tebrik ediyorum. İnşallah daha üst sıralara da çıkar.
fanatik_gsfener chelsayı rüyasında yenmeyi görürü:) büyük konusma canem
Zor rakip. Sevilla ile karıştırılmaması lazım. Fener sevilla karşısında bulduğu o pozisyonları chelsea karşısında bulmakta zorlanır...
Selçuk İslamoğluChelsea'yı bir grup Galatasaraylı taraftar, tezahürratla karşıladı. Bu derece düşmüş demek bazıları.işte neyapalım çekemiolar
ayrıca maç günü çoq yakıon
ve beklenen gün geldi inşallah farklı bir skorla biterde maç onların sahada rahat oynarız ama maç bana 2-2 bitecek gibi geliyor buraya çiziyom --------
Maç başladı. Başarılar diliyorum Fenerbahçe'ye.
ilk yarı 1-0 bitti deivid sağolsun yaww bikerede onlar bize atsın yaww hep biz atıoz bıqtım yaff
üst kattaki mallar yıkacak tavanı başıma :D iyi ki bi fener gol atti ben saten kanun çıkarılmasını sitiyorum fener bostanın avrupa kupalarına gitmemesi için adamlar gittiklerinde Türkiyenin puanından 10 puan kırpıp geliyorlar :) geçen sene nasıldı fener gelenden 6 gidenden 6 :D roberto emmimi getirdiler gol yemez oldu takım :D... EN büyün Eskişehir Spor Kemal amcam süper lige çıkınca Ronaldiniho yo getirecek :D bu gidişle çıkmamız zor ama :D
Selçuk İslamoğluChelsea'yı bir grup Galatasaraylı taraftar, tezahürratla karşıladı. Bu derece düşmüş demek bazıları.Bunun sebebi, 2000 yılında ki Gs-Chelsea maçında , chelsea gol attığında chelsea tribününde ki formalı bir grup şahsın formalarını çıkartmalarıdır. Bilin bakalım altlarında ki forma hangi takımın ? Tabiki f.bahçe...Son Düzenleme: samet1986 ~ 02 Nisan 2008 23:36
2-1 demq istiom başka bşi demiom
fanatik_gsfener chelsayı rüyasında yenmeyi görürüyorum yok.samet1986ne olursa olsun, hangi takim olursa olsun boyle sacma sey olmaz. bu ezikliktir, gidin fenerbahcenin belgesellerini izleyin. o zamanlar GS-FB-BJK nasil eleleymis gorun...Selçuk İslamoğluChelsea'yı bir grup Galatasaraylı taraftar, tezahürratla karşıladı. Bu derece düşmüş demek bazıları.Bunun sebebi, 2000 yılında ki Gs-Chelsea maçında , chelsea gol attığında chelsea tribününde ki formalı bir grup şahsın formalarını çıkartmalarıdır. Bilin bakalım altlarında ki forma hangi takımın ? Tabiki f.bahçe...Chelsea yi havalimanında karsilayan taraftarlara gecmis olsun diliyoruz. umarim ingiltereye de giderler sovu izlemeye...
resimlere bakin taze taze sporx den:
veiste budur!!!
Dievid de Volkan gibi kendini affettirdi. ben yine de sezon sonu ayrilmasindan yanayim.
FENERBAHÇE
Son Düzenleme: egemengiga ~ 03 Nisan 2008 00:05
Bir Galatasaraylı oalrak Fenerbahceyi tebrik ediyorum.Umarım kupayı ulkemize getirir.
egemengigane olursa olsun, hangi takim olursa olsun boyle sacma sey olmaz. bu ezikliktir, gidin fenerbahcenin belgesellerini izleyin. o zamanlar GS-FB-BJK nasil eleleymis gorun...Ben gs'lilerin yaptıklarıma iyi dedimmi de bana laf söylüyorsun ? Sadece gslilerin yaptıklarının sebebini söyledim. Yazdıklarımı anlayarak okursan görürsün ;)Chelsea yi havalimanında karsilayan taraftarlara gecmis olsun diliyoruz. umarim ingiltereye de giderler sovu izlemeye...
Dievid de volkan gibi kendini affettirdi. ben yine de sezon sonu ayrilmasindan yanayim.
Samet, ben de zaten sana bir sey demedim. sadece konuyla alakali oldugundan alinti yaptim. laf sana degil.
egemengigaSamet, ben de zaten sana bir sey demedim. sadece konuyla alakali oldugundan alinti yaptim. laf sana degil.Peki o zaman :)Fener'in yenmesi iyi oldu, cidden. Türkiye'nin de puanı arttı. Ama ne yalan söyliyim İngiltere'de sanki tur gidecekmiş gibime geliyor... Umarım yanılırım.
Republic of Fenerbahçe
Daha ne diyim.Hakettiği maçı kazandı.Helâl olsun volla. Ama ingilterede Chelsea gibi bir takımı yenmek kolay olmayacaktır.