Fenerbahçe'lilere Özel..:))
- 1
- 2
Ben FENERLİYİM BEE BIRAK ADMİNLERİ :D alttaki resimdeki kıza bayılıyorum yaa.. AVRILLLL!
Ya bende niye avrıllı resim gözükmüyor :D Hemen linkini atın bişiler yapın :D
yaw boşverin avrılı ama madem o kadar istiyorsun bak
http://www.fotoarsiv.com/data/media/306/Avril-Lavigne-93.jpg
inciswf.com/1293996013.swf ilk 3 hariç 4 wooooooooov :)))
Avril Turk lirasi ile 5 kurus etmez (kedi degilim)
Avril gibi kizlar genelde asiri ukala ve kaprisli olur sizi birakin begenmeyi yanina gidip imza bile attirsaniz sanslisiniz.Bu tutur kizlar fotografta guzeldir.
Benim tarzim sade takilan fazla makyaj yapmiyan efendi uslu sanatcilardir.
Ayrica fenerbahceye gelince.Baskanim iyi aksamlar, iyi aksamlar sansar, baskanim sansar degil sansal, ...... diye gider.
@DETROİD yanılıyorsun..Dünyada makyajsız bakımsız bir kız görmemişsin sen..
Avril'e gelince onun gibi bir kızla çıksaydım Dünyanın en şanslı erkeği olurdum..çünkü kız hem sarışın hemde mavi gözlü...
Benim sevgilim var kumral saçlı ela gözlü makyaj hiç kullanmıyor sadece gözlerine sürme'midir nedir öyle şeyler sürüyor...kız güzel..seviyorum ama Avril gibi bir kızın karşıma çıkmasını bekliyorum..
@DETROİD yanılıyorsun..Dünyada makyajsız bakımsız bir kız görmemişsin sen..
Avril'e gelince onun gibi bir kızla çıksaydım Dünyanın en şanslı erkeği olurdum..çünkü kız hem sarışın hemde mavi gözlü...
Benim sevgilim var kumral saçlı ela gözlü makyaj hiç kullanmıyor sadece gözlerine sürme'midir nedir öyle şeyler sürüyor...kız güzel..seviyorum ama Avril gibi bir kızın karşıma çıkmasını bekliyorum..
@DETROİD yanılıyorsun..Dünyada makyajsız bakımsız bir kız görmemişsin sen..o zaman beklemeye devam.:)
Adamlar domuz eti yiyor hiristiyan, kiliseye gidiyor, adetleri farkli, zenginler fakirlik nedir, kanaat nedir bilmezler, uyusturucu alkol su gibi ve kimden hoslanirsa onla.Gunluk yasarlar surekli gundemdedirler.Vucudu bozulmasin diye cocukta yapmazlar.Yabanci unluler boyledir.Umarim avrilin Turk versiyonu karsina cikar nedemek istedigimi anlarsin.
Bir kiz kendini avril gibi bile zannetse o kizdan hayir gelmez.Kisiligi oturmamis kizlardan hersey beklenir.(cocuklar haric)
bende hurrem sultan gibi birini bekliyordum ama sultan suleyman benden once davrandi.
Adamlar domuz eti yiyor hiristiyan, kiliseye gidiyor, adetleri farkli, zenginler fakirlik nedir, kanaat nedir bilmezler, uyusturucu alkol su gibi ve kimden hoslanirsa onla.Gunluk yasarlar surekli gundemdedirler.Vucudu bozulmasin diye cocukta yapmazlar.Yabanci unluler boyledir.Umarim avrilin Turk versiyonu karsina cikar nedemek istedigimi anlarsin.DETROID arkadaş sende amma abarttın haa :D Sanki adam gidip onunla çıkacakmış gibi konuşuyon... O halde Kanuni Sultan Süleyman'da Hürrem Sultanı'ı sevmeseydi o zaman..O da hristiyandı.. Ama Kanuni onu müslüman yaptı.. :) Ondan sonra nikahlandılar.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (230144) ~ 09 Mart 2012 20:52
Cpt. MacMillan
aklindan gecenleri okudum:)
okadar yaziyi fare ile sanal klavyenden yaziyom.2 tane klavyem var fare ile yazmak hosuma gidiyor.
Hadi hadi :D Senin yazını okuduktan sonra konumu düzenledim demiyon da aklından geçenleri okudum diyon.. Yemezler :D
- 1
- 2