arkadaşlar ben 1hafta içinde fiber alcamda ücretlendirme ve hız hakkında bilgi verebilrmisnz ? 10 yada 20 mb düşünüyorum.
fiber internet
http://www.superonline.net/birey ... erfiber-double.aspx
ücretlendirmeler burda
benim şuanki 8mbite kadar sınırsız ttnet paketi
burdaki 10mpbs yi alsam internetim sabit 10mbit mi olur bilgi lazım banada
sabit olabilr sannki bnde önceden süper online kllanmştm 1mbps 4gb kotalı 100gb yapmştm kotayı hızı hiç düşmemiştm ama evdeklerde tepeme bindi :D:D
49lira iyiymş hem super online hemde 10mbps kablosuz yada kablolu seçenkleri varmş galiba kablosuz alabilrim o yüzdende arkadşlardan bi ricam var daha önce kablosz kullanmadm onun için bn bi güvenlk programı kymak istyrm nete mesela birisi izinsiz grmeye çalştğı zmn uyarı versn falan diye yani bi yardm edin.
hocam sakın kaçırma derim önerim 10mblik sınırsız rahat ol ben şuan 350gb dayım hala sabit 1mb ile inidiyor ;)
not:fiber kablolar evinize kadar döşenmesi lazım ;)
bide kuruluma geldiklerinde kablosuz modeme şifre koydurabilirsin ;)
kardeşim http://www.superonline.net/bireysel/basvuru/basvuru.aspx
verdiğim linkten şehiri adana seç oradan ilçeyi seyhan seç lokasyon dan oturduğun yer varsa oradan başvurunu yap 10 mb lik ;)
yoksa eğer yöneticine söyle başvurup kabloyu döşesinler evinizin önüne :)
hocam sakın kaçırma derim önerim 10mblik sınırsız rahat ol ben şuan 350gb dayım hala sabit 1mb ile inidiyor ;)1mbit'mi 10mbit değilmi ?? yksa 10mb ile nette gezip dosya indirirken 1mb ilemi indiryor yrıca biraz snra başwuru yapcam bunun bağlantı ücreti varmı okadar kablo çekiolar ücret alcaklarmı ve birde kablosuz modeme şfre koyması bnde biliorm o şifreyi kranlarda var zaten bn program istorm kapıda durcak güvenlk görevlisi gbi :))
not:fiber kablolar evinize kadar döşenmesi lazım ;)
bide kuruluma geldiklerinde kablosuz modeme şifre koydurabilirsin ;)
acil cvp bekliorm 1saat içnde başwuru yapcam .
1mb dediği arkadaşın orda 1Mb/s :D fiber kabloda hız düşmesi pek olmaz olursa genel bi arıza olur zaten :D sürekli 10Mbps hız alıcaksın yani :D bağlantı ücreti yok sanırım ama bi arayıp sor :D şifreni iyi bişey koyarsan sorun olmaz... birde girdiğini bildiğin birisi varsa ve senin iznin olmadan giriyorsa bir 2 uyarırsın sonra yasal yollardan halledersin sorun olmaz yani :D
o 1mb, 1mb/s onları biliom zatende nette gezerken nasıl inidrrken nasl onu sorym
..
tamam baktm
Ücretsiz kurulum ve yerinde destek yazıor orda
bu ne şimdi ya böyle bi uyarı verdi bana ;
Fiber İnternet başvurunuz alınmıştır.
Seçmiş olduğunuz bölgede henüz Fiber İnternet hizmeti verilememektedir.
Bölgenizde Fiber İnternet hizmetinin verilmeye başlamasını takiben sizlerle irtibata geçilecektir.
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
şafak98 ne diyor bu şmdi ? ne zamn gelcek net ?