Arkadaşlar ben bi internet cafeden Fifa 09 oyununun kurulmuş halini flash diskime atıp kndi bilgisayarıma getirdim. Fakat bilgisayarımda oyunu açacağım zaman (FIFA 09 is not installed correctly. Please reinstall.) diyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi. Şimdiden teşekkür ederim
FIFA 09 Açılmıyor
oyunu dvd'den kurduğun zamankayıt defterine işlenir. sen hazır getirdiğin için kayıt defterinde fifa 09 görünmüyor ve bilgisayar oyunun yüklü olmadığını söylüyor.
flashın içerisinde reg setup gibi bir exe dosyası varsa bi çalıştır bnmde bi fifa vardı onu yapınca çalışıyordu
merhaba arkadaşlar Pc de yavaşlama vardı kusura bakmayın soracak yer aradım ama
başka yer bulamadım buraya sorayım dedim akabinde antivrüsü avast kurulu idi fakat açık dedğil di açmak isteyince mavi ekran çıktı ve resetledi silmek istedim ama yinede resetledi format attım şimdi ses driverini yükleyemiyorum sorun veriyor antivürs yüklüyorum çalıştırmak isteyince resetliyor nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim.
Arkadaş pcnin yavaşlamaması için en iyi antivirüs avast zaten veya avira antivir bence avast tan vazgeçme xp cdsinden windows u onarmayı dene veya sistem temizleme programlarıyla sistemini bi temizle belki işe yarar hiç olmadı windowsu yeniden kur yarım saatte yeniden kurarsın