S.a ilk Önce Ya Benim Bi sorunum varAbi Bak Sistemim Amd athlon 64 5200+ 2.7 ghz Anakart Adı : GigabyteGA-M56S-S3 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, GigabitLAN, IEEE-1394) Ekran kartı : Ati Hd4670 1gb ddr3 pcıex16 Disk SürücüsüSAMSUNG HD161HJ (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Sürücüsü WDCWD800JD-00MSA1 (74 GB, IDE) Optik Sürücü HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 4 gbde Ram Var silver stone 400wat Güc power gerçek güc 100 tl ye almıstımyani çakma değil BiLgisayarımda YanLız Fifa 10 a giriyorum abi Tekbaşıma mac yapıyorum oyunda bi titreme var ya kasma gib ibişey titriyoadamlar koşarken felan az titreme var ve buda beni rahatsız ediyo kasmagibi bişey bu aynı zamanda fifa 07 08 09 da aynı ALLahtan Fifa 09 içinperformance patch yapmıslar onu yükleyip düzeliyor kasma ama diğerleriiçin yapılmamıs ve kasıyor acil yardım bekliyorum sadece fifa serisindeyapıyor bunu diğer oyunlarda asla yapmıyor neden böyle ? ÖncekiBiLgisayarımda kasmasdı önceki eski bilgisayarım intel cleron 2.66 ghz1 gb ram ekran kartımda nvidia fx5500 dü fifa 08 ve fifa 07 yi kasmadantitremeden oynuyorum eee sımdı yeni pc topladım 10 numara oynamasılazımken kasıyo titreme var oyunun içinde ama online oynamak isteyinceolmuyor titreme felan kaymak gibi akıyor multiplayerden 2 kişilikoynaytınca kaymak gibi akıyor hic kasmıyor ama tek başıma oynadgımdatitreme kasma gibi sorunlar cıkıyo bunun nedeni nedir Bana bi yardımedersiniz ltüfen abi yorumlarınızı beklicem acil..
FİFa 10 Sorunum var yardım..
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Aynı sorunlar Fifa 09 oynarken benim PC'de de oluyor...
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Merak etmeyin sizde bir sorun yok fifa oyunlarının hepsinde bahsettiğiniz titreme gibi bişey var kasma değil ama pas, şut falan atınca kamera topu takip ederken kesik kesik görünüyor değilmi?Maalesef bu oyundaki optimizasyon bozukluğu.Birçok kişi bunu hiç farketmeden oynuyor ama bu benide çok rahatsız ediyor tebrik ederim sizde dikkatli bir oyuncuymuşsunuz