FİFA 11 Çıktı!!! [Ana Konu]
- 1
- 2
Fiafa 11e her girişte online servere bağlanmaya çalışıyor sonra server yok diye uyarı çıkıyor bunu biyerden kapatabilirmiyiz acaba bi ayarı varmı onlinela falan işim olmaz her girişte rahatsız ediyo.bildigim kadarıyla kapanmıyor emin degilim konsolda falan da oyle online server için deniyor ilk.
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
52 mesaj
http://img835.imageshack.us/i/adszmhw.jpg/
Fifa 2011'i Yüklerken Böyle Bir Hata Veriyor.Başka Pcde Yüklendi Aldıgım Yerde Benim Pcde Sıkıntı Yaşıyorum Lütfen Bir Yardım Edermisiniz ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Çok kötü yahu.PES'te de böyle.Saçma sapan bir uygulama.Amaç ne acaba çok merak ettim.bir oyuncunun karşı takıma 2.player ı koyarak (bu normal oyuncuda olur sırf gamepad i gecirmekte olur) sürekli mac kazanmasını engellemek olabilir :) tam anlatmak gerekirse menajer mod da karşı takıma adam koyup zorlu macı kolayca kazanıp sampion olmak cart curt..bu tür bişiyi engelleme amaclı falan olabilir..ya kendi arkadasınla aynı takımda oyna yada tek oyna durumu oluyor bolece..cok meraklıysan aç friendly mac ordan yap karsılıklı durumu xD
bir oyuncunun karşı takıma 2.player ı koyarak (bu normal oyuncuda olur sırf gamepad i gecirmekte olur) sürekli mac kazanmasını engellemek olabilir :) tam anlatmak gerekirse menajer mod da karşı takıma adam koyup zorlu macı kolayca kazanıp sampion olmak cart curt..bu tür bişiyi engelleme amaclı falan olabilir..ya kendi arkadasınla aynı takımda oyna yada tek oyna durumu oluyor bolece..cok meraklıysan aç friendly mac ordan yap karsılıklı durumuYani bi insan o şekilde maç kazanıp şampiyon olcaksa zaten hiç girmesin oyuna.Bana çok saçma geldi keşke yama,patch vs çıksa.
Frienly bir yere kadar.Kupa,lig vs amaç olunca işin ucunda daha zevkli olduğunu düşünüyorum.
- 1
- 2