Bugün EA'dan yapılan açıklamaya göre yeni Fifa 11 konsollarda olduğu gibi bilgisayara çıkacakmış. Daha öncede buna benzer açıklamalar yapılmış. Acaba bu haber doğrumu? Eğer doğru ise konsoldan sonra bilgisayarda da PES'in kendisini artık ciddi şekilde yenilemesi gerekir. Buda biz oyuncuların işine yarayacak diye düşünüyorum.
Fifa 11 Next_gen Olacak mı?
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
PES 11 buna karşın sessizliğini bozacak. Konami bu sefer sıkı çalışıyor. EA'nın next gen olayı gerçek. evet. FİFA serileri, FİFA 11 ile pcde next gen grafiklerle oyunculara sunulacak.
Üye
83 mesaj
fifanın söylediği şey saçma gelmişti bana konsol fifasını piyasadaki pclerin %90 ı çalıştırır lafı. bir ps3 nasıl bir pc donanımına eşdeğer olabilir acaba? ps3 te dirt 2 ve pes 2010 oynanırken görmüştüm akıcılık sorunu vardı benim pc ye göre
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Taze Üye
3 mesaj
fifanın söylediği şey saçma gelmişti bana konsol fifasını piyasadaki pclerin %90 ı çalıştırır lafı. bir ps3 nasıl bir pc donanımına eşdeğer olabilir acaba? ps3 te dirt 2 ve pes 2010 oynanırken görmüştüm akıcılık sorunu vardı benim pc ye göps3 ten daha iyi olan pc sistemleri var .. lütfen bilmeden konuşma .. ayrıca konsol oyunları yapılırken grafik ayarları belli bir ölçüde tutuluyor .. yani pc de ps3 ten alınan görüntünün daha iyisi alınabiliyor ...
8600 gt ile ps3 den alınan görüntünün kralını alırsınız ...
Yeni Üye
23 mesaj
yaşarcan arkadaşım diğer arkadaşta zaten senin dediğini demeye çalışmış bilmeden konuşma falan diye sert cıkma öyle.oda pc lerin ps3 ten daha iyi olabilecegini savunuyo