Fifa 11 ps 2..!!!!

geffrydawn
21-10-2010, 13:52   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj

Arkadaslar bugun oyunun tabı kı kopyasını aldım ne yazık kı ve oynamaya basladım..Ancak fifa 10 dan cok buyuk bı fark goremedım acaba dıyorum orjınal olmadıgı ıcın mıdır ?  Cunku oyunun nettekı vıdeo larında mesela mac ıcınde hakemlerı falan gorebılıodum fakat bendekı oyunda yıne hakemler mac sırasında yok! Grafık olarakda 2010 dan cok farklı degıl ps2 de!!! sadece guncel transferler var evet..!!! Oyun yuklemelerınde bahsedılen kalecıyle karsı karsıya kalma falan da yok dırek maca gecıyorum!!! Yanı anlıycaganız ya orjınal olmadıgı ıcın yada baska bı sebepten oyunu cok sevemedım.!!! PS2 de oynayan arkadasların yorumlarını beklıyroıum sımdıden tesekkurler..

geffrydawn
01-11-2010, 11:47   |  #2  
OP Yeni Üye
25 mesaj

???????

wibo
13-01-2011, 21:56   |  #3  
Taze Üye
8 mesaj

Hayır orjinal olmasıyla alakası yok.Zaten fifa ps3 çıkınca ps2 ye pek uğraşmadı.Dediğin gibi sadece güncel transferler yaptı,adamların tiplerini değiştirdi (hepsi değil bazıları) ve adamların giydiği ayakkabı değiştirdi.Grafik olarak çoğu şey değişmiyor gördüğün gibi.Senin dediğin şu oyun yüklemesinde kaleci ile karşı karşıya kalmak sadece Fifanın Ps3 versiyonunda mevcut.Bunun içinde bir ps3 alman gerekiyor.Bende ps3 var  ps2 deki fifaya pek bakmıyorum çünkü ps3 fifası ps2 dekinden çok daha güzel.%100 gerçekçi hem paslaşma olsun hem top sürme hem top alma omuz koyma şut çekme yani her konuda ps3 de ki fifa ps2 dekinden çok daha iyi.Çok gerçekçi sana da tavsiye ederim.Teşekkürler.