Futbol sever PC oyuncularına müjde! Zira konsollarda fırtınalar estiren FIFA, yeni versiyonunda PC kalesinde de iddialı olacak! Bilindiği üzere yıllardır konsollarda "yeni nesil" olarak tasarlanan yapım, PC'de tabiri caizse eski nesil olarak geliştiriliyordu. Bu satış politikasına dur diyen Electronic Arts, FIFA 11'in bilgisayar sürümünü de "yeni nesil" olarak tasarladığını açıkladı.(alıntı Shiftdelet.net)
Serinin yeni oyunu, PC, PS3 ve X360 için 28 Eylül'de satışa sunulacak.(alıntı Shiftdelet.net)
FIFA 11 Yeni Nesil Ekran Görüntüleri.
arkadaslar sizce pc de 2011 de pes mi fifa mı lider olacak?
pes 2011in tanıtım videosu gerçekten çok etkileyici. geçen yıl fifa 2010a kaptırdığı tahtını 2011de geri alacak galiba
Puyol mu o :D Hiç gerçekçi değil. Bakalım merakla bekliyoruz balon mu olacak fifa 2011 pcde yoksa dedikleri gibi iddialı mı.. Az kaldı :)
pesin resimleri yokmu?Resimler: https://www.chip.com.tr/forum/pes ... tuleri_t165472.html
Oyun içi Vİdeo: https://www.chip.com.tr/forum/pes-2011-oyun-ici-video_t167367.html
benim cevabım teknoloji dergilerinin test sonuçlarına dayanmakta. FIFA 2010, PES 2010 dan daha başarılı bulunmuş testlerde. Tabii ki her iki oyunun avantajları ve dezavantajları var. Sonuç olarak fifa daha fazla puan toplamış.
Futbol oyunlarıyla aram yoktur ama bu görüntüleri görüpte hevesinizi kaçırmak gibi olmasada bir gerçek ortada oturmuş çay içiyor. Buda: Oyunların bu tarz resimleri çok iyi yapılır. Fakat iş oyun içi görüntülere gelince "Bu mu?!" denilir.
Futbol oyunlarıyla aram yoktur ama bu görüntüleri görüpte hevesinizi kaçırmak gibi olmasada bir gerçek ortada oturmuş çay içiyor. Buda: Oyunların bu tarz resimleri çok iyi yapılır. Fakat iş oyun içi görüntülere gelince "Bu mu?!" denilir.of aynı olcak bu goruntulerle oyun ıcı de merak etmeyın hatta pcde cozunurluk daha yuksek olcagı ıcın konsoldan bıle ıyı olcak aa acılabılcek faln oynanabılırlık konsol gıbı olcak tamamen ng olcak oyun 2 senedır yazılıyodu oyun pc ıcın
ben pek inanmıyorum pc ile ps3 ün fifa 11 de aynı grafiklere sahip olacağına pc için pes derim ama ps3 için yarışmaya bile giremezler Fifa lider