Dün bildiğiniz üzere FIFA 13'ün demo sürümünün çıkış tarihiydi. Büyük bir merakla torrentini indirdiğim oyun üye girişi istedi. Origin'e üye olduktan sonra üye girişi, şifreyi yazdım derken bu sefer serial istedi. Tek yapacak şey en baştan Origin.com'dan indirmekti. Buraya kadar beni kanser eden oyun indidiğinde de grafik olarak ve oyuncu yüzleri olarak pek fark olmadığını gösterince daha da kanser etti. Çarpışma motoru, ani hareketlemeler, gol sevinçlerindeki vs. hatalar düzeltilmiş fakat Fifa 12'ye güncelleme gelmiş gibi bir hava var oyunda. Menü olarak da nerdeyse aynı olan oyundan aldığım ekran görüntülerini sizlerle paylaşacağım.
Yine de fikrimce PES 2013'ten daha iyi bir oyun olduğunu ve denemenizi öneririm.
Fifa 12 vs. Fifa 13
Oyunu indirme ve kurulum bilgilerine gelecek olursak, öncelikle oyunu torrent veya yan sitelerden değil de store.origin.com adlı siteden indirmenizi öneririm. Çünkü torrenten vs. indirince yine üye girişi ve serial ile karşı karşıya kalacaksınız.
İşte bir arkadaşımız video hazırlamış. Az önce de bahsettiğim gibi torrent veya yan sitelerden indirme yapınca üye girişi ve Fifa 13 için orjinal serial isteyecek ve silmek zorunda kalacaksınız. Origin adlı siteden indirme yapmanız hem sağlıklı hem de hızlı olacaktır.
Origin:
Origin Link:
-mertkaraca
*Video Alıntıdır.
Faydalı linkler:
FIFA 13 Demo Hazır, İndirin!
FIFA 13 Görüş, Bilgi, Resim
Bazı Kişilerin Oyun Hakkındaki Yorumları ve Farkettiği Değişiklikler:
2-3 maç oynadım. Fark ettiğim değişiklikler:
-Top kontrolünde topun şiddetine göre ayağından açılabiliyor, bu yüzden topu kaptırabilirsiniz rakibe.
-Baraj kurduktan sonra barajı öne çıkarabiliyorsun tabi hakem gelip barajı uyarıyor niye öne çıkıyorsunuz diye
-Saha kenarındaki insanlar hareketlenmiş, kameramanlar, ısınan oyuncular hareket ediyor
-Fifa 12'de verilen ve saçma bulduğum fauller 13'te pek verilmedi.
-Maç sırasında oyuncuya ait istatistikler verilirken sol üstte fotoğrafı geliyor
-Maçın oynanacağı saati seçebiliyorsunuz (fifa 12'de gün dilimi vardı)
-Oyun akıcı, benim makinede en ufak kasma vs. oluşmadı.
TUŞ AYARLARINI DEĞİŞTİRME (RESİMLİ ANLATIM)
*Linke Tıkla
FIFA 13 Demo Tuş Ayarları Kombinasyonu Değiştirme