fifa 2002 yardim!!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
mrcplus
20-04-2005, 00:05   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
564 mesaj

Arkadaslar ben bugun fifa 2002 yi aldım ucuz gorunce.Orginal dedik sorun cikmaz dedik ama bundada sorun cikti.Tabi sorun cd degil ona eminim benim pc de ama ne yapmam gerekiyor onu bir sorayim dedim.

Simdi hata sole.Aslinda hata da vermiyor.Oyun aciliyor ben takım seciyorum ve ileri diyorum yukleme yapıyor ama oyun baslamıyor ve birden masaustune donuyor??.Ekran ayarlarını degistirdim dirext x vs bunları kontrol ettim hepsi tamam.Sorun nerde bir turlu bulamadım belki buradada aynı sorunu olan ve cozen kişiler vardir yazayım dedim.ben sunu tekrar kurmayı deneyeyim ....Sizlerin cevabını bekliyorum...
bu arada işletim sisemi xp service pack 2 yuklu..
Kolay gelsin iyi çalışmalar...

Son Düzenleme: mrcplus ~ 20 Nisan 2005 00:06
sweetyalien
20-04-2005, 01:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
282 mesaj

ekran kartın 128 mb ve üstü ise agp hızını 4x e çek sorun kalmayacaktır.

theironman
20-04-2005, 08:35   |  #3  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

ekran kartının 128 olmasıyla bunun hiç ilgisi yok bence, agp 4x i de bir kenara bırakacak olursak, sorun belki direct x ten ama sen muhtemelen onu yüklemişsindir, o halde ekran kartın her neyse onun sürücülerini güncelle, fifa 2002 ye ait patch gibi şeyler varsa indir. Sorun devam ederse yaz...

mrcplus
20-04-2005, 14:45   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
564 mesaj

ya sorun devam etti.Benim ekran kartı onboard yani oyunları calistiriyor hem bu fifa 2002 nin gereksinimleri az.Ben simdi dedigini yapcam guncellemelere ve fifa eklentilerine bakayim.Aslinda fifa 2002 nin xp de sorunu gibi bise vardi microsoftun bir linkine denk gelmiştim aramada.Neyse ben su guncellestirmeleri yapayım suruculerin filan insallah duzelir sorun cikarsa yazarım ben duzelirsede tabi:)sizlere kolay gelsin cevaplar için sagolun ..

mrcplus
20-04-2005, 16:12   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
564 mesaj

olmuyor olmuyor:((Arkadaslar guncel surumlerinide yukledim yine olmadı bensimdi biraz daha ekran ayarları filan bunlarla ugrasayim.Yani ekran kartı dusuk olsa tamam dicem ama 64 mb onboard yine en azından calistirir yani 2005 i calistirmişti.(bu arada lisansli alalim dedik sorun olmaz bunda daha cok sorun cikti yaw:)birde ben buna online register yapamadim tr yok ulke olarak secemiyorum cok garip bise ya.Birde update de olmuyor bu sole bir hata veriyor.
CASTANET_ERROR_HTTP->555  
Ya cd korsan olsa anlarım ama degil yani kutulu bir sekilde aldım actim kurdum calismadi ne kadar sacma bir olay ya bundan sonra cidden oyun almicam zaten bende cok oyun oynayan birisi degilim ama neyse yaptık bir hata işte:)
arkadaslar bir link buldum ama ingilizcem olmadıgı için cozemedim.Belki bilen arkadaslar vardir

Birde orda bazi dosyaların surumlerini filan vermiş ben kontrol ettim bendekiler onlardan yuksek yani acaba sorun yuksek olmasımı:)

mrcplus
20-04-2005, 16:32   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
564 mesaj

arkadaslar bir link buldum galiba bu adamda benim soruna yakalanmıs.İngilizce bilmedigim için yazıyorum bilen arkadaslar varsa buna bakıp yorum yaparlarsa sevinirim ben simdi ondaki bazi seyleri denicem insallah olur...

theironman
20-04-2005, 17:49   |  #7  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

how can i get fifa 2002 to work on Windows xp, as soon as the match is loading, it closes back to the desktop, help!

= "Abi görüyor musun? Senin sorununla aynı! Bak ne diyor: "Nasıl fifa 2002 yi win xp de çalıştırabilirim, fifa yüklenir yüklenmez beni masaüstüne atıyor!"

Sorunun çözümü de mevcut sitede ama sign up olmak gerekiyor o da paralı anladığım kadarıyla. Ama gördüğün gibi sorununu halletmenin yolu var :)

mrcplus
20-04-2005, 18:07   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
564 mesaj

O sitede aslinda cevabı yazıyordu ya:)yani asagi dogru inince o reklam yerimidir nedir onu gecince cevaplar geliyor du:)
ama aynı sorun ya ben inceleyeyim onu yani sorun cozumune ramak kaldı insallah bisi olmazda aldıgım su guzelim oyunu oynarım olmassada artık hayırlısı ne diyelim kismet degilmiş:)

theironman
20-04-2005, 18:12   |  #9  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

ilginç yani, umarım halledersin

cursed
20-04-2005, 18:47   |  #10  
Yıllanmış Üye
1,123 mesaj

Abi şimdi hatırladıımm  :))) bende vardı yaw xp de 2002 malesef abi boşver yaaw 2005 çıktı 3-4 ay sonra 06 sıda çıkar :))

mrcplus
20-04-2005, 21:13   |  #11  
OP Yıllanmış Üye
564 mesaj

yani sen nasıl calistirdin simdi sorcam ama bosver galiba sorun benim pcde cd den kaynaklanan bise degil.Ayarlar ile ilgili.ama su da varki 2002 hosuma gidiyor 2005 benim pcde cok yavas denemiştimde:).Ama zaten oyun oynamıyorum bunuda oyle vakit gecirmek için aldım neyse uzattım ya ben yine:)

sizlere iyi çalışmalar...