FIFA 2006 World Cup Germany
oyun süper olmuş... rakip takımlar biraz fazla top dolaştırıyor ama sizde aldığınızda çok işler yapabiliyorsunuz...şutlar çok iyi ...
bana göre eksik yönü ise (belki ben yapamadım) teraftar sesleri demoda çok daha güzeldi...
birde sahalar biraz koyu...
saygılar...
Kulaklık ile oynarsanız normalde duyamadığnız bazı sesleri kulaklık sayesinde duyabilirsiniz..Bu oyunda bazı sesleri ben kulaklıkla daha rahat duyuyorum;taraftar sesleri daha farklı geliyor..:))
Birçok oyunda,kulaklıkla oynanınca,sesler oyunu daha iyi oynamaya bile katkı yapıyor..(Mesela COD2`de)
demoyuda aynı bilgisayarda oynadım onun taraftar sesleri çok daha güzeldi ...
tabii bu o kadarda sorun değil...
saygılar..
ben oyunu bir türlü açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim..**Please insert correct DVD-ROM,select OK and restart application ** diyor:S:S
fatal1ty_trben oyunu bir türlü açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim..**Please insert correct DVD-ROM,select OK and restart application ** diyor:S:Crack hatası veriyor işte..Oyunun kopya o yüzden..
Aldığın yere söyle,sana anlatsın..
Burada san kimse yardımcı olmaz;olamaz..
Orjinalini aldım çalıştı fakat pcde renkler gözükmüo maç başlarken ve başladığında ekren gri oluyo..
Öncelikle ekrankartı driver`ını güncelle ve tekrar açmayı dene..
Eğer yine görüntü bozuk ise,oyunun da orjinal ise çok rahat geri verip değiştirebilirsin..
ekrankartı nı nasıl güncelleştiriyoruz??
ati.com vaya nvdia.com ya da guru3d.com `dan işletim sistemimize ve ekran kartımızın modeline uygun olan en yeni driver`ı indirip sistemimize kuruyoruz..