Merhaba arkadaşlar Fifa 2007 aldım DvD kurdum bi de imaj alıyım dedim dvdden bi de baktımki imaj almıyor. Alcohol, Blind write vs. vs. Öğrendimki korumalı olarak çıkmış yada burada eklenmiş. Onun için fifa 2007 alırsanız imaj alamassınız yada Nero ile yapın. Hani diyişim o ki No-Dvd cracklerde işe yaramıyor. Eğer imaj alabilen olursa yada mini backup image olursa yardım etsin Lütfen [V]
Fifa 2007 Dikkat !!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
273 mesaj
Yaw ben bişi anlamadım no-dvd felan...?
Cracklamakta sorun mu çekiyorsun yok yoksa yasadışı nasıl no cd/dvd mi soruyosun?
Eger no-cd yapıyosan biraz ayıp oluyo ama...
OP Yeni Üye
37 mesaj
YAsallıkda bir yere kadar dimi :) Ben bunu cafeye kurcam 30 makine var 30 orjinal oyun alıyım 30 kopya yapıyım her oynayacak olana cd mi veriyim yoksa no-dvd crack
le yapıyım yada imaj mı alıyım hangisi kolay olur ??? :)))
işte bunun için imaj almam lazım ama Türkiye dağıtımı yapan arkadaş cd ye koruma koymuş.
Son Düzenleme: Medusa42 ~ 28 Eylül 2006 15:58
Yıllanmış Üye
273 mesaj
Medusa42YAsallıkda bir yere kadar dimi :) Ben bunu cafeye kurcam 30 makine var 30 orjinal oyun alıyım 30 kopya yapıyım her oynayacak olana cd mi veriyim yoksa no-dvd crackKardeş afedersin özür dilerim...
le yapıyım yada imaj mı alıyım hangisi kolay olur ??? :)))
işte bunun için imaj almam lazım ama Türkiye dağıtımı yapan arkadaş cd ye koruma koymuş.
Banlandı
198 mesaj
https://www.chip.com.tr/forum/fifa-2007_t21016.html
Forumda kopya ve kopyacılığa teşvik edici sözler sarf etmek, tavsiye etmek ve çeşitli illegal programların isimlerini, linklerini vermek yasaktır.