ARKDAŞLAR BEN OYUNDA GAME PAD'A TİTREŞİM OLMUYOR AÇIK DİYORUM KABUL ETMİYOR GAME PAD ÜZERİNDE DE AÇIYORUM CARBOND OLUYOR SİZCE BU SRUN FİFA 2008 OLUYORMU ACABA FİFA 2007 NASIL ÇÖZERİM BU SORUNU ŞİMDİDE TEŞEKKÜR EDERİM
..........BAY......BAY............................
FİFA 2007
Boşverrrrrrrrrr..Direkten dönünce elin 1 saniye kıpraşsa nolur,kıpraşmasa nolur..Fifa 2008 demoyu oynadım,direkten dönünce bende kıpraştı..Aman ne büyük bir marifet,ne süper bir özellik bu bize Fifa'nın sağladığı..
Çözümünü bilmiyorum bu kıpraşmanın..
Ama kesin ve kökten 1 çözüm önerim var..Fifa CD'ni bir kenara koy ve PES 2008'i orjinal al..Sonra eminim Fifa CD'lerini kırarsın zaten..
Çünkü 1 futbol oyununda oynanabilirlik,kontroller,fizik kurallarının uygulaması vs. daha önemlidir..Bu kıpraşmanın %1 bile önemi yoktur..Fifa'da zaten oynanabilirlik ve kontroller vasat iken 1 kıpraşma olunca bunun katkısı ne olur ki..
PES'te 1 futbol oyunundan beklediğin her şey var..Varsın 1 saniyelik kıpraşma olmasın..
BEN PES İ PLAYSTATİONDA OYNUYORUM ONUN YERİ AMA BEN PC DE FİFAYI TERCİH EDERİM
aytacaliBEN PES İ PLAYSTATİONDA OYNUYORUM ONUN YERİ AMA BEN PC DE FİFAYI TERCİHNiye PES PC'de oynanmaz diye bir kural mı var..
Takarsın PS2 dizilişli Gamepad'ini PC'ye tamamdır..
cu_gs pes pc de oynannmıyo gerçekten çünkü pes kıvrak hareket edemiyo pc de fifa daha uyumlu pc ye gerçekten pes gamepad le oynanır ama pc ye uyumlu fifa dır daha rahat oynanıyo
korsancu_gs pes pc de oynannmıyo gerçekten çünkü pes kıvrak hareket edemiyo pc de fifa daha uyumlu pc ye gerçekten pes gamepad le oynanır ama pc ye uyumlu fifa dır daha rahat oynanıGamepad ile gayet guzel oynanıyor.Hem grafikler Ps2den cok daha iyi oluyor.
korsancu_gs pes pc de oynannmıyo gerçekten çünkü pes kıvrak hareket edemiyo pc de fifa daha uyumlu pc ye gerçekten pes gamepad le oynanır ama pc ye uyumlu fifa dır daha rahat oynanıNasıl oynanmıyor yav??
Ben 1 senedir ne oynadım online PC'de??
1 kere denemiş, sonra PES'e alışamadım diyip oyunu silenler yazmasın yok yere..
Adamın nick'i "korsan" zaten..
1 kere orjinal alıp online keyfini yaşamadan oturup oyunlar hakkında yazma bile..
PS2 SONY Gamepad ile oyunuyorum ben hem de PC'de, hem de ONLINE, sayın korsan!!