Fıfa10 oyunu açılmıyor oyuna tıkladığım zaman bir hata ile karşılaşıldı... gönder/gönderme karşıma çıkıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim bilgisayarımın özelliklerini aşağıya yazıyorum lütfen yardımcı olun teşekkürler.
amd turıon 64 mobile
technology mt-30
1.59 GHz , 512 mb ram
harddisk boyunu 30 gb civarı
Fıfa 2010 Açılmıyor!! (yardım edin)
evet arkadaslar haklı sisteminiz fifa 2010 u kaldırmaz.
fifa 2010 sistem gereksinimleri:
2 gb ram
512 mb ekran kartı (nvidia 7000 ve sonrası)
8 gb hdd
Önerilen
İntel CPU : Core 2 Duo T7700 2.4GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 4200+
Nvidia : Geforce 7800 GS
ATI : Radeon X1800 Series 256MB
RAM : 2 GB
Saolun. Ne yapalım o zaman fıfa 2008 e devam edicez :)
mrb sistemin o oyunun sistem gereksimlerini tam karşılayamadığı için açmıyor
Tühh ya keşke daha önce söyleseydin ben oyunu tamamiyle sildim. Birde oyunun yüklenmesi çok uzun sürüyo cd deki partları masaüstüne kopyala - rar dosyalarını aç ve oyunu yükle bu işlem 2 saati civarı sürüyor ve bilgisayar çok fazla kasılıyor başka program yada internete girmek çok güç ama genede 1-2 gün içinde boş olduğum bi akşam yükler o dll dosyasını denerim önerin için saol
can you run it yaz bak ordan çalıştırırmı diye
Oraya bakmayı unutmuşum bi bkayım hmn
cpu speed ve video kartı yetersiz diğerleri yeterli iyice antika oldu bu bilgisayar
Tühh ya keşke daha önce söyleseydin ben oyunu tamamiyle sildim. Birde oyunun yüklenmesi çok uzun sürüyo cd deki partları masaüstüne kopyala - rar dosyalarını aç ve oyunu yükle bu işlem 2 saati civarı sürüyor ve bilgisayar çok fazla kasılıyor başka program yada internete girmek çok güç ama genede 1-2 gün içinde boş olduğum bi akşam yükler o dll dosyasını denerim önerin için saol
[/alıntıyanlış anlama da oyunun yüklenmesi 2 saat sürüyosa bi daha yükleyip o yöntemi denemene gerek yok sanırım..
Yanlış anlaşılcak bi şey yok yüklemeyi düşünmüyorum.
Şu an elimde 10 a yakın bilgisayarımın kaldırmadığı oyun var yeni bi bilgisayr alırsam hepsini yükleyecem.
Bi kaç örnek: FIFA 2010
RACE 2007
SİMS 2
CALL OF DUTY 3-4
NEED FOR SPEED UNDERCOVER
vs. :D