Çözümü Bİlen arkadaşların yorumu ve bekliyorum çözemedim başka yerlerde baktım reg dosyasından bahsediyoalr ama fıfa 10 reg dosyasını bulamaıdm çözümünü bieln arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi
fıfa 2010 is not installed correctly bilen varmı
oyunu başka bilgisayardan mı kopyaladın ? eğer öyleyse kayıt defterine işlenmesi için reg dosyası gerekir.
evet hocam başka pc'den taşınabilirden aldım bana tardımcı olabilrmisin bu konu hakkında nasıl yhapcagımı kafam karıştı çünkü
yardım olabilirmisin yazcaktım = )
BURADAKİNİbir dene. ben denemedim .soccercenterden alıntı
hocam birşey daha istiye bilirmiyim reg dosyasını indirdim nasıl kullanacagımı hangi adımları yapcagımı anlatırsan çok sevinirim gendel tüm forumlarda çözüm bulunamıyan bir konu : (
hocam bu genellikle interent kafelerden alıncamı oluyo veya başka makiinadan alınca mı?? mesela arkadaşım aldı kafeden yükledi onda çalştı bende ondan aldım bende çalışmadı = )
internet veya ev bilgisayarı farketmez. setupla yüklersen çalışır. kurulmuş halini bir bilgisayardan kopyala yapıştırla alırsan bilgisayar onu görmez. ancak kayıt defterine reg dosyasını eklediğinde görür.
arkadaşlar sorunu çözdüm
reg dosyasını not defderiyle açın açılan pencerede oyunun uzantıları vardır nerde kayıtllı oldugunu hakkında
C:\Documents and Settings\ gibisinden burya siz oyunu nerye kaydettiyseniz onun bulundugunu konumu kopyalın not defterindeki yazılan oyunun uzantılarını degiştirin
mesela oyun C:\Documents and Settings\ şeklinde gözüküyor ama sizinkisi E sürücüsünde oyunlar klasöründe sizde
E:\OYUNLAR\FIFA 10 uzantısını kopyalın not defterine yapışltırın