Arkadaşlar oyunu oynadım.Türkiye Ligi kesinlikle yok.Sadece Galatasaray var.
Oyuna gelince,inanılmaz derecede kolay.Gözünüzü kapatıp pas yapabiliyorsunuz.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence bu oyunu indirmeyin ve oynamayın.Çok saçma ve basit olmuş.
Pes 2012 de 20 maç yaptım ve yalnızca 1 gol atabildim.Çok zor ve eğlenceli olmuş,tavsiye ederim.
Saygılar...
Fifa 2012 de Türkiye Ligi yok !
Şu Fifa serisinde bi Fifa07 yi severim :)
Pes 2012 harika bi yapım olmuş fifa 12 yi denemedim bilemiorm ama fifa 11 güzeldi lafım yok ona türkiye ligi olmazsa ne kadar iş yapabilir bilmiorm valla pesde bile 4 takımı var türklerin. pes inş bu işi bırakmaz hep devam eder.
FIFA'yı henüz oynamadım ama PES'te çok fazla bir ilerleme gözüme çarpmadı. Elbette geliştirilen tarafların var, ve bunu görmek sevindirici. Ama FIFA'yı yakalamak için yeterli mi orası tartışılır. Ayrıca Türkiye liginin olmaması EA'in suçu değil. Önceden video oyunları için lisans anlaşmaları tüm Süper Lig takımları için tek elden yapılırken, artık takımlarla tek tek görüşülmesi gerekiyor. Sebep bu. Seneye olur mu bilemem.
Valla pes in önceki serilerinde gol yağdırıyordum hatta 2 tane de turnuva birinciliğim vardı ama bu pes 12 beni bozdu.Gol atamıyoruz dediysek çok gol yiyoruz da demedik :) hem ben sadece karşıma Barca,Real gibi takımları alıp,kendim küçük takımlarla oynadım zora alışayım diye... Ondan :))))) Pes 12 süper arkadaşlar onu bunu bilmem ;)
Bak sen fifa artislenmiş :D Zaten türkiye ligi de çok önemli bişey değil arkadaşlar kafaya takmayın :D İngiliz ligi olsun sadece o da yeter bana :D
fifa 2003 de öldü bea :D bunlar zombi fifa :D pesten şaşmamak lazım az da olsa gelişiyo hiç degilse fifa aynı küt oyun gene :D.
hacı siz oyun oynamayı bilmiyorsunuz daha geçen hafta arkadaşla kapıştım LG tv sırf bunun için aldı pc bağladı 6-5 ben yendim.Genelde bir macta 10 golden aşşagı bitmez süreyide uzatırız.Adam bana orta sahadan gol attı.Bende sinirimden messi ile uçan kafa golü attım.Hacı adamlar (türkler) işin b.k nu çıkartıyor.Şimdi fifa 2012 türker yok ya hemen afrika takımlarından birini türkiyeden örnegin fenerbahçe yada beşiktaş yaparlar (fenerbahçe bence uygunda) ama beşiktaşa üzülüyorum beşiktaş barselona kapışınca afrika ligindeki takım zayıf oldugundan insandaki fikir değişiyor.Ondan sonra diyoruz ki bizim türkleri bu adamlar nekadar kötü yapmışlar.Ancak yamalarla türk takımları eklenise firması tarafından bişey demem.genelde barselonayı ve real madriti alırım.
Bir spiker seslendirmesi indirdim pes 2011 e türkler seslendirmiş Allahım yok böyle bişey.Ceza sahasına geliyorum sut çekiyorum aut a çıkıyor spikerin yorumu şu "Ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya goooollll" Yani tacdan bile bazen gol olabilir sipikere göre.Fener bahçede trabzon traftarıda eşlik ediyor beşiktaşdada galatasaray taraftarı mevcut kısacası türkler lütfen pes 2012 ye dokunmasınlar türkçe yama bile istemiyorum teşşekürler ingilizce kullanmayı yeglerim.
Arkadaşlar Fifa 12 de oyun kolay olmuş diyenler dikkatle okuyun.
Oyun kasten öyle yapılmış. Düzeltmek istiyorsanız game settings den user customization settings e gelin ve ayarları değiştirin. Zorlaştırmak için bazılarını yükseltmek bazılarını düşürmek gerekiyor. Onu artık ingilizcenize güvenerek yapmalısınız. Eğer rakibin zorluğu da yetmiyorsa cpu customization settings den rakibi de zorlaştırabilirsiniz. Yani zorluğunu artık kendiniz ayarlıyorsunuz. Bence çok güzel bir şey.
Oyunun değerlendirmesine gelince; bir kez daha her zaman Fifa dememin ne kadar haklı oldugunu gördüm. Gerek görüntüler gerek oynanış gerek oyuncuların hareketleri gerek menüsü ve herşeyiyle Fifa 12 bir başka olmuş. PES le kıyaslarsak 2011 de olduğu gibi gene çok daha güzel ve eglenceli bir oyun olmuş. Ama bu sene PES de çok iyi olmuş. Şut problemini giderip güzel ayrıntılar eklemişler oyuna. Grafikleri de biraz geliştirmişler. Ama genele bakarsak Fifa çok daha güzel olmuş...
Arkadaşlar oyunu oynadım.Türkiye Ligi kesinlikle yok.Sadece Galatasaray var.Sebebi FİFA nın sadece Galatasarayla anlaşmasıdır.Diğer kulüblerle anlaşma sağlanamadığı için oyunda yoktur .
Oyuna gelince,inanılmaz derecede kolay.Gözünüzü kapatıp pas yapabiliyorsunuz.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence bu oyunu indirmeyin ve oynamayın.Çok saçma ve basit olmuş.
Pes 2012 de 20 maç yaptım ve yalnızca 1 gol atabildim.Çok zor ve eğlenceli olmuş,tavsiye ederim.
Saygılar...
Sebebi FİFA nın sadece Galatasarayla anlaşmasıdır.Diğer kulüblerle anlaşma sağlanamadığı için oyunda yoktur .
saol arkaşadım beni aydınlattın :)
zaten uefadaki bir beşiktaş,şampiyonlar ligindeki bir trabzonspor un olmayışı ve tarihinin en başarısız dönemlerini geçiren galatasaray ın oyunda yer alması,ancak böyle açıklanabilirdi :)