FIFA 2013 kurdum. Her şeyi doğru yaptım ama oyunu açınca EA logosu geliyor, sonra FIFA 2013 açılıyor gibi oluyor hemen masaüstüne atıyor. Belgelerim konum taşıma işlemini yaptım, uyumlulukları değiştirdim. Hiç biri fayda etmedi. Sistem FIFA 13 için uygun. DirectX'i kurdum. Visual ve Framework'ler kurulu. Artık aklıma başka bir şey gelmiyor ne yapıcam lütfen yardım edin. :(
FIFA 2013 Açılmıyor ! [Çözüldü]
windows 7 dede aynısı oluyor kullandıgın crackla alakalı yada bir klasörü eksik.
Orjinal değilse blackbox versiyonunu dene ben win 8 kulanıyorum yükledim direk ayar veya crack yapmadan sorunsuz oynuyorum.
Çok teşekkürler ama sorunu çözdüm. Belgelerin konumunu Yerel Disk C'ye taşıdım. Bu işlemin detayını Google'dan öğrenebilirsiniz. Ben oyunu her zaman D'ye kuruyordum. PROGRAM FİLES'a KURUNCA sorun çözüldü. Bir de oyunun kurulmuş klasörünün içindeki DirectX'i kurmam gerekti. Ben de kurmuştum ama bunu kurmadan çalışmadı. Konuya bakan herkese teşekkür ederim.
sevindim güle güle oyna dostum :)
Kardeş lütfen yardımcı ol aynı sorun bendede var yaptım ama olmuyor senin dediğin gibi...
Fifa 2013 oyun programı bilgisayarınızda yüklü ise ve NvidiaEkran kartı kullanıyor iseniz size basit bir çözüm
Nvidia GeForce Experience isimli programı aşğ. adresden indirip bilgisayarınıza kurun.Programı çalıştırıp bilgisayarınızdaki oyunları taratın fifa 2013 oyununa tıklatın ve oyunu başlat deyin..Bir süre ekrana birşey gelmeyebilir hemen açılan bir oyun değil zaten beklemeniz önemlidir.
BU ADRESTEN DOWNLOAD yapabilirsiniz umarım işinizi görür.