FIFA 2013 Oyuna başlarken oyundan atıyor!

Nagikho
25-12-2012, 15:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaşlar Merhaba foruma bugün üye oldum belki bu konu başlığı önceden açılmış olabilir şimdiden kusura bakmayın,FIFA hayranlığım dolayısıyla bugün FIFA 2013 orjinal oyunu satın aldım.Oyun sorunsuz bir şekilde yüklendi fakat oyunu açtığımda ve maça başlamak üzereyken oyundan atıyor,grafik özelliklerini en alt seviyeye indirdim yine de olmadı.

Sistem gereksinimi ekran kartı olarak minumum Nvidia GeForce 6800 GT istiyor benim ki ise GeForce GT 420M Cuda 1 GB acaba ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim

Kapalı Hesap (153334)
25-12-2012, 16:24   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Alıntı: Nagikho  
Arkadaşlar Merhaba foruma bugün üye oldum belki bu konu başlığı önceden açılmış olabilir şimdiden kusura bakmayın,FIFA hayranlığım dolayısıyla bugün FIFA 2013 orjinal oyunu satın aldım.Oyun sorunsuz bir şekilde yüklendi fakat oyunu açtığımda ve maça başlamak üzereyken oyundan atıyor,grafik özelliklerini en alt seviyeye indirdim yine de olmadı.

Sistem gereksinimi ekran kartı olarak minumum Nvidia GeForce 6800 GT istiyor benim ki ise GeForce GT 420M Cuda 1 GB acaba ekran kartından kaynaklanıyor olabilir mi ? Şimdiden teşekkür

Genelde korsan kullananlarda oluyor.Fifasave diye bir klasör açman gerek tam emin değilim arkadaşdada attıyor yüklenirken çünkü.