arkadaşlar oyunun türkçe yaması varmı ben bulamadım bulduklarım işe yaramıyo yada kuramıyorum...
fifa manager 2006 türkçe yama
www.fifacmtr.com Adresine bak derim birde ben.
alıntı:
Gönderen : varisler3www.fifacmtr.com Adresine bak derim birde ben.
Lütfen illegal sitelerinin linklerini vereyiniz.
burda bilgi vermemis link vermis bunuda yapmicaksak burda ne paylasacaz bilmiyorum
alıntı:
Gönderen : cyber_sami<blockquote id="quote"><font style="font-size: 9px;" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">alıntı:<hr height="1" noshade id="quote">Gönderen : varisler3
www.fifacmtr.com Adresine bak derim birde ben.
Lütfen illegal sitelerinin linklerini vereyiniz.
[/alinti]
Fm 2006 oyununun Türkçe yamasını veren legal bi site varsa onu söyle ordan bakalım o zaman.
arkadaşlar fifa manager 06 nın yamasını bulan olursa bizimle paylaşsın
bakmadığım tek bir site kalmadı bi türlü bulamadım
lütfen fifa manger türlçe bulabilen olursqa buaraya upload etsin please...ben ım aramadağım yer kalmadı ama mart nisan ayı arası çıkacakmışınternette ole yazıo
http://www.tryama.net adresine bakmanızı tavsiye ediyorum.
alıntı:
Gönderen : ultraaskinarkadaşlar fifa manager 06 nın yamasını bulan olursa bizimle paylaşsın
ya benim arki bulmuş ama site yabancı dilde hiç bir şey anlamıyoruz eyer işimize yararsa alayım arkadaştan arkadaşlar cvp yazın...
alıntı:
Gönderen : djalican<blockquote id="quote"><font style="font-size: 9px;" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">alıntı:<hr height="1" noshade id="quote">Gönderen : ultraaskin
arkadaşlar fifa manager 06 nın yamasını bulan olursa bizimle paylaşsın
ya benim arki bulmuş ama site yabancı dilde hiç bir şey anlamıyoruz eyer işimize yararsa alayım arkadaştan arkadaşlar cvp yazın...
[/alinti]
ya abi sen buldun mu o siteden de bize veriyorsun o link ki veya siteyi sen buldun mu onu söyle biiii insanla dalga geçmeyin burası bilgilerin paylaşıldığı bir yer bunu untmayın
bana da çok lazım arkadaşlar biraz dişimizi sıkalımmm
darkstarburda bilgi vermemis link vermis bunuda yapmicaksak burda ne paylasacazKimsenin senden bir şeyler paylaşmak için bu foruma girmeni tavsiye etmedi, öyle değil mi?Sanmıyorum legal olarak bir yama çıksın. Eğer legal, sağlam bir yama çıkarsa http://www.sigames.com/fm/ adresinden indirebilirsiniz. Lakin bu linklerini verdiğiniz siteler Türkçeleştirmeyi tam olarak yapamıyormuş ya da tamamlanamamış. Bu yamaları yapmaya hakları olup, olmadığı konusunda bir görüşe sahip değilim ancak bildiğim bir şey var ki; o da bu sitelerin oyunları indirmenize izin vermesi. Bu nedenle illegal... Gidin o sitelerin forumlarına paylaşım istiyorsanız.Fm 2006 oyununun Türkçe yamasını veren legal bi site varsa onu söyle ordan bakalım o zaman.
Beyler sizden birşey rica edebilirmiyim oyunun cd keyini kaybettimde acaba biriniz söliyebilirmisiniz????pls
HatredBeyler sizden birşey rica edebilirmiyim oyunun cd keyini kaybettimde acaba biriniz söliyebilirmisiniz????Yassak!!!
CyberiAben bunu yeni gordum. sen burda mod oldun diye buraya girip cikanlara ne paylasacaksin, yada sen gel sen git deme hakkin yok burasi kullanicilar ve okuyucular icin acilmis bi forum, kimse kimseye gel paylas demez. zaten forum kulturunden uzak kisileri nasil mod yapiyorlar onuda anlamiyorum. burada chip adina duzenlemeler yapiyosan uslubuna dikkat ederek konus.darkstarburda bilgi vermemis link vermis bunuda yapmicaksak burda ne paylasacazKimsenin senden bir şeyler paylaşmak için bu foruma girmeni tavsiye etmedi, öyle değil mi?Sanmıyorum legal olarak bir yama çıksın. Eğer legal, sağlam bir yama çıkarsa http://www.sigames.com/fm/ adresinden indirebilirsiniz. Lakin bu linklerini verdiğiniz siteler Türkçeleştirmeyi tam olarak yapamıyormuş ya da tamamlanamamış. Bu yamaları yapmaya hakları olup, olmadığı konusunda bir görüşe sahip değilim ancak bildiğim bir şey var ki; o da bu sitelerin oyunları indirmenize izin vermesi. Bu nedenle illegal... Gidin o sitelerin forumlarına paylaşım istiyorsanız.Fm 2006 oyununun Türkçe yamasını veren legal bi site varsa onu söyle ordan bakalım o zaman.Son Düzenleme: darkstar ~ 02 Ağustos 2007 22:38