fifa 2007 oyununda yapımcıların gözünden kaçan bir nokta olmuş nedir o... semiproda süre 6 iken nasıl 20 hatta 30 gol atılır uzatmadan söyliyeyim şöyle ki:rakibin defansa kapanmaması şartıyla orta sahadan yada daha ileriden topu alınca hızlı koşmaya basmadan ilerliyoruz -dikkat ilerlerken bir yada iki adım önünde mutlaka rakip olmalı- yalnız ilerlerken bir adım düz bir adım sağ bir adım sol ... bunu sürekli yaparak kaleye doğru ilerleyin burda oyunun hatası ilerlerken önündeki adamı meşkul ettiğinden diğer defans adamları sana doğru hamle yapmıyor.ceza sahasına girince penaltı noktası civarında şuta bir kere tıklayıp elinizi çekin ve gol :)
birde başka bir şey söyliyeyim ceza sahasının sağından yada solundan kaleye doğru çarprazlama girince çekilen şut kaleyi tuttuysa gol oluyor.....
fifa07 semiproda 20 den cok gol nasıl atılır
kimse...kızmasınz PES6 oynamaya başladım...
alıştın mı fifa saçma geliyor...
saygılar...
byzihhkimse...kızmasınz PES6 oynamaya başladım...İşin özeti bu işte..:))
saygılar...
byzihh kardeşimizi de PES'ci yaptık hehe..
birde başka bir şey söyliyeyim ceza sahasının sağından yada solundan kaleye doğru çarprazlama girince çekilen şut kaleyi tuttuysa gol oluyor.....
Saçmalıklar bitmek bilmiyor Fifa 2007'de..
CU_GS7hiç sorma CU_GS7 kardeş...byzihhkimse...kızmasınz PES6 oynamaya başladım...İşin özeti bu işte..:))
saygılar...
byzihh kardeşimizi de PES'ci yaptık hehe..
bide topu kapabilsem süper olucak ama
neyse zamanla onada alışırız...
saygılar...
Pes 6 guzel ev arakdaşımla oyunuyoz biri padde biri klavyede manyak oluyo.
ufuksPes 6 guzel ev arakdaşımla oyunuyoz biri padde biri klavyede manyak oluyo.2 kişi manyak oluyor biliyorum; ama Online psikopat ötesi oluyor..
Apayrı bir dünya valla..
Bir gir çıkmazsın şu online olayına ufuks..
İnşallah Pes7 de o da olur:D
byzihhhiç sorma CU_GS7 kardeş...Topu kapmak için detaya girmeden 2 yol var..
bide topu kapabilsem süper olucak ama
neyse zamanla onada alışırız...
saygılar...
1.si defanstayken seçtiğin adamla pas tuşuna (gamepad'de X)basılı tutmak..
2.si defanstayken şut tuşuna (gamepad'de kare) basılı tutarak rakibin üzerine seçili olmayan yakındaki adamı yollamak..Bunun dışında zone pres, A1 gibi detaylar da söz konusu top kapmak ve pres için..