arkadaşlar fifa09 yükledim ama oyunda menegaer mod ve hazırlık maçı dışındaki bölümleri seçtiğim zaman açılmıyor uzun bi yazı çıkıyor.... yardım
oyun full dur
arkadaşlar fifa09 yükledim ama oyunda menegaer mod ve hazırlık maçı dışındaki bölümleri seçtiğim zaman açılmıyor uzun bi yazı çıkıyor.... yardım
oyun full dur
o uzun yazıyı yazarsan belki bize yardımı dokunur hatanın sebebini anlayabiliriz.
ıt appears that your version of fifa09 has not been properly version of fifa 09 that can be authenticated from eastore.com. ıf you belive you have received this message in erorr please contact costomer service.
mesaj bu.menejer versionda 1 yıl geçtikten sonra aynı mesaj çıkıyor..
tam olarak emin olmamakla birlikte sanırım oyunun korsan olduğunu bildiriyor ve eastore.com dan doğrulama yapmanı istiyor. eğer durum böyleyse oyunun hata vermesi normal.
eğer oyun tam sürüm orjinal ise bilgisayarına harici olaraktan menejer mod yüklenecektir login olup oyuna onunla girmektesin
login olduktan sonra crack klasörüne girip oradan uygulamayı açmayı dene
kolay gelsin
cvp için tşk çözümü buldum cract en miş ced deki crack tam olarak kırmıyor. yeni crack indirdim
''FIFA09 ne prend pas en charge votre carte graphigue.Reportez-vous au fichier lisezmoi pour connaitre la liste des cartes graphigues compatibles'' yukledıkten sonra boyle bı hata verdı sorunun nasıl cozebılırım
horror_66''FIFA09 ne prend pas en charge votre carte graphigue.Reportez-vous au fichier lisezmoi pour connaitre la liste des cartes graphigues compatibles'' yukledıkten sonra boyle bı hata verdı sorunun nasıl cozebılırıFransızca bir uyarı vermiş ve ben bu dilde 8 sene okuduğum için biliyorum söylemesi ayıp.. =)
Neyse, diyor ki..:
(Dandik mi dandik futbol oyunu) fifa09 sizin ekran kartınızı sallamamaktadır; fifa09 ile uyumlu ekran kartlarının listesini bilmek isterseniz kendinizi "beni oku" adlı dosyaya gönderin, yani size zahmet oraya bakın..Özetle ekran kartın bu saçma oyunu desteklemiyor..
PES varken oynamayın artık şu fifayı yahu.. =)
beyler bunu indirin fifa 09 klasörüne atın gelene evet deyin sorun çözülecektir
illegal dosya paylaşımı yasaktır!
Arkadaslar lutfen banada yardım edınn
Ben fıfa09 dvd aldım cd yuklnırken okuma hatası verıyor bı yerde cd sahıbıne sordugumda dedıkı ınternetten ı dosya ındıreceksın ve oyunu kuracaksın
bu dosyanın ne oldugunu soylrmısınız
yuceltamerbeyler bunu indirin fifa 09 klasörüne atın gelene evet deyin sorun çözülecektirHACK veya PROGRAM ŞİFRELERİ DEĞİŞ TOKUŞU YASADIŞIDIR. Warez, hack, crack gibi yasadışı paylaşımlarda bulunmak, istekte bulunmak veya bunları bulunduran sitelere bağlantı vermek ! YASAKTIR !illegal dosya paylaşımı yasaktır!
Ahmet533Arkadaslar lutfen banada yardım edınn
Ben fıfa09 dvd aldım cd yuklnırken okuma hatası verıyor bı yerde cd sahıbıne sordugumda dedıkı ınternetten ı dosya ındıreceksın ve oyunu kuracaksın
bu dosyanın ne oldugunu soylrmısını
Büyük ihtimalle yasal olmayan cd'den yüklediniz ve Sorunlar cıktı Ve aldıgınız satıcı demişki yasal olmayan cd'deki eksik dosyayı yasal olmayan yollardan indirin ve kurun.
Yasal olmayan burda olmaz ve istenmez dikkat edin lütfen.
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 11 Ekim 2008 18:43
crak nerden yüklediniz bndede aynnı sornu veriyo cvap erken ollursa sevinirim
bnde menejerden başka bişi giriebiyom antramaa giriyom okadar nasıl cözcem
ya bn anlamadım nasıl olacak şimdi lütfen yardım
ya arakadaslar fıfa 09 oyununu kuramıyorum dll dosya hatası dıyo ne yapmam gerekıyo yardıncı ola bılıcek bırılerı varmı burda
umut_ardaya arakadaslar fıfa 09 oyununu kuramıyorum dll dosya hatası dıyo ne yapmam gerekıyo yardıncı ola bılıcek bırılerı varmıoyunu yüklünce masaüstüne gelince içinde crack yok cd nin içinden crak al masaüstündeki crack at ondan sonra oynaaa
ya beyler ben oynarken maçı maçta yuvarlak bişi çıkıyo o mause la oynamamı oluyo böle mause sol tuşa basıom adam topa vuruo ama ben klavye ile oyamak istiom bu arada controller bölümnüde klavye mose and kesyboard deil ama yinede maçta yuvarlak ortasında nokta olan bişi çıkıyo delircem klavyeile bitürlü oynayamıom