fifa'nın demosunda da securom var mı? securomdan dolayı orjinal fifa yerine pes alıyorum.pes 10'u aldım. securom yoksa fifa 11 demosunu yükleyecem.
FIFA11 Demo Çıktı[Ekran&Tuş Ayarları Resimli A.]
- 1
- 2
DÜşündümde o kadar da kötü olmamış oyun
Ama oyunda koşma hissi diye bir şey yok kesinlikle.Birde çok arcade bir oyun olmuş.Özellikle fast modda.Oyun bir sn olsun durmuyor yahu.
Fifa NFS
Pes Grid. Bence aradaki fark böyle anlatılabilir.
Evet youtubeden izleyince farkdersin fifa11 pc birebir fifa10 ps3ün kopyası yani maça giriş sahneleri ara görüntüler oynanabilirlik vs..ama ffa11 ps3ün bu bahsettiğim görüntüleri değişik.Sonuçta konsol motoruna geçmesi çok iyi bi adım tabiiki ama bir sene önceki oyunun aynısı halbuki şu fifa serisini xbox,ps3,pc hepsi birebir aynı olsa kusursuz bir oyun olacaktı.
ben tekrar soruyorum sanırım görmemişsiniz fifa 2011'in demosunda SecuROM var mı?
@_hEro
İstersen bide oyunu ayarlarında kontrastı 1 veya 2 artır oyun çok güzel gözüküyor o zaman. 2 veya 1 artır. Ben 2 arttırınca daha çok hoşuma gidiyor.;)
Kaka ile şut çekerken esc ya da pause tuşun hangisiyse bas menü gelir normal sonra ordan kick-off ile maça geçersin, maça başlarken buna benzer bi tane daha çıkıyo bu sefer esc (ya da pause tuşun hangisiyse) basarak geçersin maça.
Fifa 13 tuş ayarları (Resimli Anlatım)
Fifa 13 tuş ayarları için resimli anlatım burda mevcuttur arkadaşlar.
- 1
- 2