fifa 2008 in hayal kırıklığı vermesinden dolayı pes 2008 aldım ve hemen kurup oynamaya geçtim yalnız klavye tuşlerını bir türlü kullanamadım.hangi tuşun ne işe yaradığını ve de tuş kombinasyonlarını kısaca açıklarsanız sevinirim...
teşekkürler...
fifa 2008 in hayal kırıklığı vermesinden dolayı pes 2008 aldım ve hemen kurup oynamaya geçtim yalnız klavye tuşlerını bir türlü kullanamadım.hangi tuşun ne işe yaradığını ve de tuş kombinasyonlarını kısaca açıklarsanız sevinirim...
teşekkürler...
valla bende de pes2008 var.sana tek tavsiyem oyundan daha iyi zevk almak istiyorsan ps2 kolu al(pc için olanları var).acayip zevkli oluyor.sanki ps2 oynuyormuşsun gibi oluyor.
rehabilitasyonvalla bende de pes2008 var.sana tek tavsiyem oyundan daha iyi zevk almak istiyorsan ps2 kolu al(pc için olanları var).acayip zevkli oluyor.sanki ps2 oynuyormuşsun gibi oluyor.Aynen klaynen..
Hep demişimdir klavye ile futbol nereye kadar oynanır diye..
Gerçi şu an piyasada oynayacak futbol oyunu kalmadı diyebiliriz.. Konami de PES 2008 ile güzelim efsaneyi berbat edince..
GERÇEKTEN PES2008 İ BENDE FAZLA BEĞĞENMEDİM.PES 2007 MÜKEMMELDİrehabilitasyonAynen klaynen..
Hep demişimdir klavye ile futbol nereye kadar oynanır diye..
Gerçi şu an piyasada oynayacak futbol oyunu kalmadı diyebiliriz.. Konami de PES 2008 ile güzelim efsaneyi berbat edince..
Şaka maka bir yana tuşlar farklı mı?
Aslında aynı yapınca aynı oluyor..
Kare . Şut
X . pas
üçgen . ara pası
yuvarlak . orta
Ama 1 saçmalık daha yapmış Konami saolsun.. Gamepad ayar menüsünde, yani oyunun yüklü olduğu yerdeki settings'te XBox gamepad'inin resmi var.. Ve ben onun tuşlarını PS2 gamepad'e göre yazıyım..:
A = X
X = kare
Y = üçgen
B = yuvarlak
Yer dizimi olarak aynı zaten..
az önce senin için baktım yok tuşlar eski pes oyunlarındaki gibi değişen bişey yok.ama muratahmetbey in diyiyorki fifadan pes e geçtim tuşları şaşırıyorum.
muratahmetbey:şut-A,kısa pas:x,depar:e orta:D
mesela menüye girdin takım seçmek istiyorsun diğer sayfalarda gezinmek istiyorsan Q ve E tuşlarına basacaksın.
muratahmetbeyoglufifa 2008 in hayal kırıklığı vermesinden dolayı pes 2008 aldım ve hemen kurup oynamaya geçtim yalnız klavye tuşlerını bir türlü kullanamadım.hangi tuşun ne işe yaradığını ve de tuş kombinasyonlarını kısaca açıklarsanız sevinirim...ARKADAŞIM OYNICAN PESE BAĞLI PES 6 OYNA FUTBOLDAN ZEVK AL PES 2008 OYNA SADECDE DUR GRAFİKLERİ SEYRET.teşekkürler...
Başlat/Programlar/KONAMI/Settings buradan tuş ayarlarını istediğin gibi yapabilirsin...
peki pes 2008 hem klavye hem konsol ile oynanabilir mi? karşılıklı olarak
sado826peki pes 2008 hem klavye hem konsol ile oynanabilir mi? karşılıklıEvet.. Oyunun kurulu olduğu dizinde settings dosyasından 1. oyuncu olarak klavyeyi, 2. oyuncu için de gamepad'i seçip tuş atamalarını yapıp kaydededilirse olur..
Ben İkisini birden oynuyorum hiç de yabancılık çekmiyorum belki tuş kombinasyonları yüzündendir fifa ya göre ayarla o zmn alışırsın.
Fifa08 oynarken arkadaş geç bunları al şu dvd yi pes6 kur dedi.Valla dehşet bir şeymiş çok gerçekçi geldi.Fifa'ya bir daha zor el sürerim heralde
dsofFifa08 oynarken arkadaş geç bunları al şu dvd yi pes6 kur dedi.Valla dehşet bir şeymiş çok gerçekçi geldi.Fifa'ya bir daha zor el sürerimFıfa'cıları pes'e davet ediyoruz :DFarka bakın Fifa 2008'den pes 2006'ya. 2 sene öncesi bile pes güzelse daha ne olsun... Ama pes 6 ve pes 2009 süper gerçekten