fıkra degil gercek..
işte hayat bu insanlar ne düşünür diye yapmak istediklerimizi ertelemenin anlamı ne insan bu düyaya bir kere gelir.
Aynen,herkes çok zorda bırakmayacak ve tehlikeli olmayacak heveslerini gerçekleştirebilmeli.
2000 ytl kimin cebinden çıkardı demişsin araç sivil plaka olduğu için muhtemelen kendi cebinden çıkardı yada kasko öderdi buda aracın değerini öldürür yine şahıs zarar görürdü.
o bu degılde benı esas gulduren sonunda dıoya test etmıs olduk kopruyu saglammı ne kadar yukseklıgı fln:):):)
murderer092000 ytl kimin cebinden çıkardı demişsin araç sivil plaka olduğu için muhtemelen kendi cebinden çıkardı yada kasko öderdi buda aracın değerini öldürür yine şahıs zarar görürdü.hala düşünce tarzınız yanlış ben zaten sigorta müşaviriyim sigorta yada kasko ne demek iyi bilirim.
burda anlatmak istediğim sigorta şirketinin zarar uğraması buda milli servet demek.
sonuçta yabancı patetntli bir araç yedek parça dışarıdan geldiği için yine milli servet zarara uğramış olacak.
uzun vadede düşünce haklısın ama hayata anlam katan böyle küçük şeylerdir arada bi denemek lazım
Adamin kafasindaki hasari merak ediyorum...
UMARIM ÖMÜR BOYU TRAFIKTEN MEN EDILIR!
helal oılsun yapmış istediğini kimseyede zarar vermemiş ha yoğun trafikde yapsa sornda gece yarısı yapmış afferim Tosunuma :DD:
sainthala düşünce tarzınız yanlış ben zaten sigorta müşaviriyim sigorta yada kasko ne demek iyi bilirim.bilgi amaçlı soruyorum...tartışma alevlensin diye değil...sigorta kasko işlerinden pek anlamam ama televizyonlarda yada gazetelerde bu kadar haberi çıktıktan sonra sigorta şirketi hala bu zararı karşılar mı?? yani sigorta poliçesinde üst geçitten geçerken çizilen aracın zararı ödenir gibi bir madde olma ihtimali var mıdır??
burda anlatmak istediğim sigorta şirketinin zarar uğraması buda milli servet demek.
sonuçta yabancı patetntli bir araç yedek parça dışarıdan geldiği için yine milli servet zarara uğramış olacak.
cbilgen13bilgi amaçlı soruyorum...tartışma alevlensin diye değil...sigorta kasko işlerinden pek anlamam ama televizyonlarda yada gazetelerde bu kadar haberi çıktıktan sonra sigorta şirketi hala bu zararı karşılar mı?? yani sigorta poliçesinde üst geçitten geçerken çizilen aracın zararı ödenir gibi bir madde olma ihtimali var mıdır??bende çok anlamam ama bildigim kadarıyla her hasar ödenir.ancak kazada sürücünün suçu var ise hasar yaptırıldıktan sonra sigorta "delinir" yani geçersiz olur.
böyle değilmidir saint??