Merhabalar,
Dün akşam fileserve'ün kendi sitesinden kredi kartım aracılığı ile 6 aylık üyelik satın aldım. Para tahsilatının sonrasında çıkan üye olma kısmında bilgilerimi yazmama rağmen ne bir mail geldi ne de kayıt olduğum nickname ve şifre ile giriş yapabiliyorum. Paramı ise bir güzel aldılar. Hemen arkasından mail atmama rağmen ise halen daha bana bir dönüş yapmadılar. Daha başka ne yapabileceğimi bilmiyorum Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Fileserve Premium Account Problemi
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
OP Taze Üye
2 mesaj
Gotmail kullanıyorsan e posta gelen kutunun gereksiz bölümüne bak bazen oraya gönderebiliyorlar be x7.to da üyelik almıştım iki gün beklemem rağmen hiç bir mail gelmedi sonra bi baktım ki beklediğim mail gereksiz bölümünde.Saol cibuti yardım için fakat hiç bir mail gelmedi.. Evet dediğin gibi oraya düşüyor. Yazdığım iletişim maillerine gelen otomatik cevaplardan biliyorum. Kontrol ettim orayı da.. Benim anlamadığım neden iletişime geçmiyorlar. Bu nasıl bir sorumsuzluktur..
Taze Üye
4 mesaj
dün aynı durum benim de başıma geldi. paypal ile aldım ama ben baktım hem paypal çekti görünüyor hem de kartımdan provizyon olarak geçmiş. ama bilgileri girmeme rağmen hesap hala free görünüyor.
support tan dönüş bekliyorum artık.
sizin düzeldi mi acaba sorun?
Yeni Üye
28 mesaj
3 gün içinde girersin. Bu 3 dk olablir 3 günde.
Taze Üye
4 mesaj
filesonic premium hesabı paypala kayıtlı maile direk açtığı için bana satın almadan sonra sorduğu kullanıcı bilgileri boşa girilmiş oluyor. o girdiğiniz bilgiler free hesap olarak kalıyor. doğru hesap bilgisi paypala kayıtlı maile gidiyormuş. tecrübem sonucunda bu durum çıktı işte ortaya