filezilla Transfer channel can't be opened hatası

dark_angel_dewil
19-09-2006, 10:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

[V] ya abiler ablalar kardeşler bana nolur yardım edin ben web tasarımı yapmaya çalışıyorum ftp bölümüne geldim filezillada quickconnecte basıyorum:Transfer channel can't be opened. Reason: Hedef makine etkin olarak reddettiğinden bağlantı kurulamadı.
yazısı çıkıyo bunun nedeni nedir?bu sorunu nasıl giderebilirim yardımlarınızı bu garibandan esirgemeyin Kahkaha

Recep Baltaş
19-09-2006, 11:33   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Eğer sunucun bir router arkasında ise port forwarding yapman lazım.

Bu arda adres satırına ftp://ftp/ yazmadığından da emin ol.Server ve Modem'e bir reset atmayı dene.Bağlantı ayarlarına gir ve active mod yap...

dark_angel_dewil
19-09-2006, 12:06   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

iide ben nedemeye çalıştığını anlamadım :S:S router nedemek port forwarding nedemek bi açıklarmısın :S:S bide bağlantı ayarlarına nerden giricem :S

iltermutlu
28-09-2006, 21:38   |  #4  
Taze Üye
3 mesaj
dark_angel_dewil
[V] ya abiler ablalar kardeşler bana nolur yardım edin ben web tasarımı yapmaya çalışıyorum ftp bölümüne geldim filezillada quickconnecte basıyorum:Transfer channel can't be opened. Reason: Hedef makine etkin olarak reddettiğinden bağlantı kurulamadı.
yazısı çıkıyo bunun nedeni nedir?bu sorunu nasıl giderebilirim yardımlarınızı bu garibandan esirgemeyin Kahkaha
buskimaster
21-06-2007, 17:47   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj
iltermutlu
dark_angel_dewil
harun_86
19-09-2008, 22:53   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj
iltermutlu