filmlerin sonundaki oyuncuların vs. yazdığı kayan yazıları nasıl yapabilirim?
film sonundaki yazılar
bildiğim kadarı ile
movie makerden filmi zaman şeridine attıktan sonra kenarda "JENERİK HAZIRLA" diye bir bölüm oradan yapılıyordu...
kolay gelsin...
saygılar...
saol byzihh deniyim bir...
movie maker ile denedim fakat çok az yazı yazdırıyor fazlasını yazamadım. başka bir alternatif var mı acaba?
onu bilmiyorum be kardeşim...
ama inşaallah bulursam buraya yazarım..
saygılar...
saol byzihh. peki filmin sol alt köşesine nasıl logo koyabilirim bunda bir fikrin var mı acaba?
Video işleme programı Pinnacle Studio 9 bence bu işin uzmanı bulabilirsen onu kullanmanı öneririm. Sade ve kolay anlaşılabilir bir arayüzü var
BEN SANA Bİ ŞEY DİYİİM MOVİE MAKER İLE HAZIRLADIĞIN VEDEOLAR KALİTE BAKIMINDAN VE ANİMASYONBAKIMINDAN KALİTELİ OLMAZ BENCE PANNİCLE SUTUDİO 9 SATIN AL EĞER KULLANIM KISITLI İSTİYORSAN ADOBE PREMİYER YADA ULEAD VEDEO SUTUDİO 8 KULLAN HEPSİ AYNI ÖZELLİKTEDİR
cevaplarınız için teşekkürler. adobe premier pro 2.0 yükledim ama biraz karmaşık öğrenmek zaman alır. movie maker ile genelini hallediyorum ama dediğin gibi kısıt biraz. şimdi ulead yükledim onu kullanıcam...
Cyberlink PowerDirector veya Sony Vegas 6.0 isini gorur
ben vedeo işleme konusunda uzmanlaşmışım sana yardımcı olurum ben
Flash da yapabilirsin.altta yazını yaz yukarı dogru cıkmasını iste create motion efektini kullan olsun bitsin.
tekrar cevap yazanlara tekrar teşekkürler. hepinizin dediklerini dikkate alıcam. cihat teşekkürler sorunum olduğunda yardım alıcam :)