fırçanın ucuna tıklayın
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
88 mesaj
çok güzel hele kedi tabloya giriyo biri çıkarken saksıyı kırıyo
erci_yesİzleyince aklıma şu geldi. Bilmem aranızda izleyen varmıdır eskiden TRT-2 de resim sevinci diye bi program vardı Bob Ross adında bi ressam resim çizerdi o programı hiç kaçırmazdım hep izlerdim ne gunlerdi vay be.vefat edeli çok oluyor.
erci_yesİzleyince aklıma şu geldi. Bilmem aranızda izleyen varmıdır eskiden TRT-2 de resim sevinci diye bi program vardı Bob Ross adında bi ressam resim çizerdi o programı hiç kaçırmazdım hep izlerdim ne gunlerdi vay be.bana resmi aşılayan bu kişiydi...
evet şimdi titanyum mavisi ile lavanta pembesini karıştırarak gökyüzümüzü çiziyoruz...
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj
evet yaa bende ızlerdım annemle super resımler yapardı ..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,103 mesaj
erci_yesİzleyince aklıma şu geldi. Bilmem aranızda izleyen varmıdır eskiden TRT-2 de resim sevinci diye bi program vardı Bob Ross adında bi ressam resim çizerdi o programı hiç kaçırmazdım hep izlerdim ne gunlerdi vay be.bende bu adamın cd leri var saklıyorum mükemmel bir kabiliyet amam hep manzara resmi yapıyor başka bir şey çizdiğini görmedim
Yıllanmış Üye
249 mesaj
es-lowbana resmi aşılayan bu kişiydi...çok süper ve keyifli bi programdı
evet şimdi titanyum mavisi ile lavanta pembesini karıştırarak gökyüzümüzü çiziyoruz...
Yıllanmış Üye
913 mesaj
erci_yesİzleyince aklıma şu geldi. Bilmem aranızda izleyen varmıdır eskiden TRT-2 de resim sevinci diye bi program vardı Bob Ross adında bi ressam resim çizerdi o programı hiç kaçırmazdım hep izlerdim ne gunlerdi vay be.hakketençok güzel çizerdi ben bile izlerdim adam
95 de ölmüş ben 97 liyim nası izledim ben amaSon Düzenleme: Ozan Can ~ 13 Aralık 2008 20:27