Firefox 3'ü yayınlandığı ilk gün hevesle indirdim. Birkaç gün rezil ettiği adres satırını görmezden geldim. Her yarım saatte bir verdiği hata mesajlarını olur böyle şeyler diye umursamadım ama bir noktadan sonra dayanılmaz oldu. 2.0.0.15'i yayınlandığı gün indirdim ve 2'ye kesin dönüş yaptım. 3.1 çıkana, hatalar düzeltilene kadar Firefox 2'ye devam.
Firefox 2'ye Dönenler Buraya!
ıyı sen 2 de kal hala :))) herkez son surumu kullanıyo sen nostaljıyı sevıyosun harelde
Katılıyorum arkadaşa.. Ben de son zamanlar çok fazla çökme sorunu yaşıyorum..
İlk kurduğum zamanlarda sorun yoktu.. Ama Kaspersky 2009 kurduktan sonra çökmelerin, hata mesajlarının sonu gelmiyor neredeyse.. Belki Kasper ile alakası yoktur, ama kesinlikle bu veya başka bir şeyle çakışması var ve 3.1 ile umarım tamamen düzelir..
Serkan ile msn'de konuşmuştuk hatta.. Bana diyordu 3.0 çok fazla çöküyor bende diye.. O sıralar ben neredeyse sorunsuz kullanıyordum.. Ona da aynen söylemiştim ama şimdi durum çok farklı..
Yani çöken var, çökmeyen var.. Memnun olan kullanmaya devam eder, memnun olmayan kendine başka yol arar.. Ama insanlara yeter ki usturuplu cevaplar verelim.. Birkaç yerde daha rastladım çünkü 3.0 çöküyor diyenlere aksi cevapların verilmesine, olmuyor.. =)
arkadaş paşa gönlün bilir bende tam sürat mozilla 3 diyorum :)
Bende bıktım artık yaa, abartısız 15 dakikaya bir hata mesajı verip kapanıyor. Umursamadım bir süre düzelir diye, aynen devam ediyor :(:( ve bıktım :(
nasıl olur ya bende mozilla 3 son sürüm kullanıyorum bende niye öyle bir hata vermiyor hemde sabah açıyorum chip sayfasını akşama kadar açık kalıyor bir kere kapandığını görmedim siz bence silin tekrar kurun hatta son güncelini kurun 3.0 r yazıyor zannımca kolay gelsin
Bende de firefox penceresini kapattıktan sonra birdaha açmak istediğimde hata veriyor ama hata penceresini kapatıp firefox uygulamasını yeniden başlatınca düzeliyor ama 15 dakikada bir olmuyor bende
karasovalye811Bende de firefox penceresini kapattıktan sonra birdaha açmak istediğimde hata veriyor ama hata penceresini kapatıp firefox uygulamasını yeniden başlatınca düzeliyor ama 15 dakikada bir olmuyormozilla yı revo unistallerle sil sonra mozilla 3.0 r olan son güncel sürümünü kur olacakmı ilk defa sizden duyuyorum 10 dan fazla kullanan tanıdığım var hiç birinde de yok böyle bir sorun ilginç :S
ben ilk başlardaki eklenti sorunları dışında bi sorun yaşamadım.zaten sonradan o eklentilerde kendilerini yavaş yavaş güncelledi.sürekli sorun yaşayan arkadaşların 2. sürüme geçmesi çok normal.ancak firefox'a suç bulup sitem etmek yerine buna neden olan sorunları varsa çakışmaları tesbit etmekte fayda var diye düşünyorum...
Firefox 2yi kullanırken de 2 güne bir falan bir hata verip kapanabiliyordu ama aşırı yüklendiğimde 25 sekme açtığımda :) falan oluyordu. Ama bilgisayara format attım Firefox 3ü ve kaspersky 2009u kurdum(önceden 2006 vardı). Şimdi sürekli hata verip kapanıyor az önce tüm sitelerden çıktım about:blank'ta bekledim ve yine hata verdi kapandı :( . Sildim yeniden yükledim, sonra en güncel sürümü yükledim ama hala aynı, ne yapacağım bilmiyorum :(